Ma reggel arra ébredtem, hogy a nővérem a szobámban sipákol, hogy "fúúj, te meztelenül alszool?". Megjegyzem semmi keresnivalója nem volt ott, saját szobám van, magamtól kelek, mire a családdal találkozom, már felöltözök. Ennek ellenére most én érzem magam perverznek.
(vicces kedvűeknek: nem, nincs 3 karom vagy nyílt hasi sérülésem)
én gyerekként,kamaszként mindig pizsamában, most is abban alszom. de aki meztelenül akar, nincs benne semmi rossz sztem.
mondjuk ha másokkal alszik egy szobában az ember, akkor mindenképpen jobb a pizsama (pl. osztálykiránduláson, szálláson vhol, akárhol), így illik. de egyedül otthon úgy alszol, ahogy jól esik.
2012. szept. 7. 21:52
12/26 anonim válasza:
14 vagyok , sose alszom meztelenül , nekemaz lenne kényelmetlen. Mindig van legalább rajtam póló+bugyi , de volt , hogy nyáron is a hosszu ujjú termo pizsamámban aludtam . Nem, egyébként nem undorító dolog.
2012. szept. 7. 22:18
13/26 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, rajtad kívül egyébként sincs semmi köze másnak ahhoz, hogyan alszol.
Én pl teljesen meztelenül nem szeretek, viszont nyáron előfordul, hogy csak bugyiban alszom, egyébként pizsamában :)
2012. szept. 8. 01:22
14/26 anonim válasza:
én is meztelenül alszok sőt járkálni is szoktam. néha még a lompos is feláll akkor néz rá anyám meg nővérem és mutatják a csuklójukkal mit csináljak
2012. szept. 8. 01:37
15/26 anonim válasza:
Meztelenül a legjobb , legkényelmesebb aludni, pihenni.
Senkinek nincs joga megszolni, hogy a saját különszobádban hogyan alszol. Ha neked ugy tetszik a saját szobádban akár egésznap is lehetsz meztelen.
2012. szept. 8. 09:38
16/26 anonim válasza:
Pár kommenten nagyon jót röhögtem :D. Nem vagy perverz. Tudod ki a perverz? Pl: Én, mert aludnák veled meztelenül :P! Na de a Nővéred mit keresett a Te szobádban? Szerintem ez sokkal gázabb mint pucéron aludni ebben a dögmelegben. Az meg, hogy "undorító" miért lenne az? Ennyi erővel fürdeni is undorító mert ott sincs rajtad ruha. Na meg a Nővérednek is hasonló van, vagy nem ;D? Te szobád, a Te dolgod.
2012. szept. 8. 10:02
17/26 walk w1th mee válasza:
Nem gáz,de nekem fura lenne meztelenül aludni,kivéve amikor barátnővel vagy...
Mindig 1 boxer rajtamvan:D Bárhol csak igy alszom el,kivéve amikor seggrészeg vok,erdei házban,akkor úgy,ruháson:D
2012. szept. 8. 20:01
18/26 A kérdező kommentje:
baratnoknel-osztalykirandulason stb en is veszek fel valamit, nem kenyszeritek ra senkit, hogy nezegetnie kelljen (:
2012. szept. 9. 11:07
19/26 anonim válasza:
Egy másik érdésnél mondtam, hogy sose senki előtt emztelenül, de az ágyba más. :) Főleg nyáron én még arra sem vagyok hajlandó, hogy fehérneműt vegyek fel, teljesen kényelmetlen ha le vagyok izzadva. Persze ha kimegyek, felveszek egy köntöst, de semmi. De nem tudom, hogy a nővéred miért akadt ki...
2012. szept. 9. 16:32
20/26 anonim válasza:
Most nem azért, de
A) A tesód mit keresett nálad, mikor te épp aludtál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!