Hogy működik az eljegyzés és a jegygyűrű vétel?
Nem tudom, mi a szokás, de leírom, h mi hogy csináltuk - feleségem nem tiltakozott, úgyhogy lehet, h ez a szokás :)
1. Elmész az ékszerészhez, és megveszed. Ha szerencséd van, szíved hölgye már hord gyűrűket, abból egyet ideiglenesen lenyúlsz, hogy a méret stimmeljen. Ha nem hord, nincs ötletem, max nem lesz meglepi. :)
2. Veszel magadnak is, én úgy csináltam, h feleségemé - akkor menyasszonyomé - egy női ezüstgyűrű, az enyém egy szintén ezüst ffi köves - pecsétgyűrűnek mondják, de nem az - gyűrű.
3. Igen, esküvőre másikat szoktunk általában, az eljegyzési gyűrű ezüst, a házassági arany. Van, aki úgy csinálja, h ugyanazt veszi, és az esküvő után a másik kezére húzza fel, de szerintem szebb, ha másikat veszel.
4. Szerintem nyugodtan kifizetheted te, ha összeházasodtok, úgyis mindenetek közös, ezen a néhány ezer fton semmi nem múlik.
Sok boldogságot!
34ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!