Szüleidtől pénzes borítékot kapsz ajándékba. Illik előttük kinyitni vagy csak ha már elmentek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 16:45
4/10 anonim válasza:
Neked kell ismerni a szüleidet ahhoz, hogy tudjad, melyik variációt kedvelnék.
5/10 anonim válasza:
Én is csak akkor szoktam kinyitni, ha lezajlott az ünneplés, és visszamentem a szobámba
6/10 anonim válasza:
Nekem a szüleim jobb szeretik, ha előttük nyitom ki.
7/10 anonim válasza:
Szerintem, ha a szüleid ajándékba pénzt adnak neked, akkor nyugodtan bontsd ki! Részükről ez ugyanolyan ajándék, mintha vettek volna valamit.
Azt tudjuk, hogy illik megnézni, mit kaptunk.
Azért adják a pénzt, mert azon azt veszel, amire éppen a legnagyobb szükséged van.
De arra vigyázz, hogy még a boríték kibontása előtt köszönd meg nekik. A boríték kibontása után pedig lássák rajtad az örömöt!
Nekik a te örömtől sugárzó arcod jelenti a boldogságot.
8/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kibonthatod előttük :)
9/10 anonim válasza:
A szüleid előtt felesleges színészkedni! Ezt, mint szülő mondom. Bontsd ki,és ha látják az örömödet, az nekik jelent örömet."Jobb adni, mint kapni"
10/10 anonim válasza:
Igazából elképzelni sem tudom a helyzetet, sosem kaptam így pénzt a szüleimtől, és a koromra való tekintettel - már nem is fogok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!