Hogyan viselkedjek közösségben?
Figyelt kérdés
Kinőttem már a bulizós kórból, és amikor lehetett volna, tiltottak tőle, most viszont szabad vagyok és vágyom, hogy bulizni járjak, mégis az első alkalmak után azt érzem, hogy nagyon nem odavaló vagyok. Mit tegyek, hogy "otthon" érezzem magam?2009. júl. 24. 09:11
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy a hangos, tülekedős bulihelyek helyett jobban bejönne neked, ha a baráti-haveri köröddel beülnétek egy szolid kiskocsmába, és fogyasztás közben jókat beszélgetnétek az Élet Nagy Dolgairól, biliárdoznátok, csocsóznátok, dartsoznátok meg ilyesmik :) Nekem lány létemre ez vált be. :D
2/3 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval.:) Nekem is ez vált be, mióta eszemet tudom.:) F/21
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én imadom a bulizást,táncolni emberekkel,persze csak mértékkel és nem gyerebe ha végig tapiznak.
Sokat mosolygok azt is csak mértékkel és barátkozom akik helyes srácok szamomra mármint szemezés és arra mozgolódok ahol nem a Jó isten selejtjei vannak:DApoltan,szagosan némi jobb oltozékkel(vasalt ing,fari,jó kis bo"r cipore,kedves udvarias szovegre/viselkedésre buknak a csajok,zselézett tu"sis hajviselet)
Ez bárhol bejon szerintem.
Sok sikert!
22/L
Bocsi de ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!