Izgulok, mit csináljak? Hogy viselkedjek?
Figyelt kérdés
Barátom szülei meghívtak magukhoz ebédre, hogy végre megismerhessenek. Mi van ha nem vagyok szimpatikus, vagy nem ízlik az étel? Ha befejeztük az evést, akkor gondolom, segítenem kéne leszedni az asztalt, meg mosogatni. De erre hogy kérdezzek rá?
Előre is köszi!
L15
2010. júl. 3. 10:29
1/4 anonim válasza:
Szia, szerintem ez természetes, hogy izgulsz és ez aranyos, hiszen azt jelenti, hogy szeretnél megfelelni. Gondolj arra, hogy ők is ugyanolyan emberek mint mi, nem fogják leszedni a fejed semmiért és ők is izgulnak szerintem :) Ne szégyellősködj, egyél bátran és dícsérd meg, ha ízlik, de nem kell túlzásba sem esni, mert az már seggnyalásnak számít, ha pedig nem ízlik, akkor ne szólj egy szót sem :) Nem kell nagyon pedálozni, hogy segítsél, hiszen te vagy a vendég, úgysem fogják hagyni, de biztos jól fog esni az anyukájának, ha felajánlod a végén, hogy segítesz elmosogatni. A helyedben nem mennék üres kézzel, egy pár sütit a cukrászdából, vagy akár sós pogit biztos, hogy vinnék.
2/4 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon köszönöm! Saját sütésű meggyes piskótára gondoltam, mert amúgy is sütni akartunk anyummal.
2010. júl. 3. 12:29
3/4 anonim válasza:
majd írd meg mi volt:) sok sikert^^
4/4 A kérdező kommentje:
Nem volt igazi ebéd, kiültünk a Balcsi partra, beszélgettünk. De nem is igazán velem voltak elfoglalva, mert más ismerősük is volt ott. Tehát olcsón megúsztam >< :D
2010. júl. 7. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!