Elítélendő-e az, hogyha egy nő megiszik egy-egy alkalommal egy (1) pohár sört?
Nagyon ritkán, de előfordult ezen a nyáron hogy a nagy melegben megittam egy pohár sört, pláne ha találkoztunk a barátaimmal és nem akartam rövidet és hasonlókat inni mint ők.
Mikor elmondtam a legjobb barátnőmnek hogy sörözök néha, hát olyan megvetéssel nézett rám, meg azt mondja: már megint söröztél?
Ez elítélendő? Akkor már nem is vagyok nő? Én nem tartom égőnek, de kíváncsi vagyok, hogy Ti hogy látjátok ezt.
Miért ne sörözhetnél? Bár én nem szeretem, de barátnőm csak a sört issza meg! Bár ha ráfanyalodok, mert nincs más, én is megiszom! (a nyáron megittam vagy 8-10 korsóval...) És aztán mivan? Legalább kimossa a vesémet!
22L
Ha részegen fetrengenél, és szánalmasan viselkednél, akkor azt mondanám, h igaza van a barátnődnek. De attól, mert ritkán megiszol egy kis mennyiségű alkoholt, nem gondolom, h elítélendő lenne.
Az, meg, h nevezetesen sört iszol, ízlés kérdése. Én pl rosszul vagyok a pálinka szagától is, a sör ízét viszont kedvelem, és a hatása sem olyan ütős, mint a rövideké, ezért kedvelem. Más meg pont fordítva van ezzel. Nem vagyunk egyformák...
Töményekből is vannak egész jók: A Jägermeister pl. nem is erős, hanem kifejezetten finom.
A sörökből is van többféle, én leginkább a barna sört szeretem és a csapolt söröket.(heineken, gösser és a cseh sörök többségét)
Ha nem iszol meg bármilyen sört, akkor a megvetés ilyenkor csak az illető személy tudatlanságát jelzi.
Valószínűleg ő még csak valami gagyit ivott és ezért utálta meg.(eleinte én sem szerettem, mert azok nem voltak túl jók)
19/F
Nekem bejön ha egy lány sört iszik....
Kivéve ha nem Kőbányait üvegből.
Szerintem vagányok a söröző lányok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!