Fiúk! Ti beleköptök a wc-be / piszoárba, pisilés előtt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 15:23
11/21 anonim válasza:
Én csak fosás előtt csulázok bele!
13/21 anonim válasza:
Te jó ég, milyen barom kérdés ez!
14/21 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik a kérdés, akkor nem muszáj válaszolni. Miért, a válasz, amit adtál, jobb?
2012. aug. 22. 21:11
15/21 Tibiapu! válasza:
Hogy mennyi kretén ember van?
16/21 Tibiapu! válasza:
Ha a csapba hugyozol, honnan gondolod, hogy az étterembe a pincér nem köpköd bele a rendelt kajádba?
Majd gondolj rá. Jó étvágyat!
17/21 anonim válasza:
Én is a csapba hugyozok és utána bele is köpök :D am nem szoktam köpködni tényleg elég cigány szokás de van mikor muszáj :D
18/21 A kérdező kommentje:
Étteremben nem kell gondolkodni, tök valószínű, hogy beleköpnek a kajádba, főleg, ha legalább egyszer visszaküldöd, hogy nem elég meleg, vagy nincs jól átsütve, vagy akármi :)
2012. aug. 23. 16:33
19/21 anonim válasza:
Én igen.
Azért, mert a nyilvános WC-k koszosak, és amikor bemegyek, olyan érzés, mintha azt a koszt szívnám be a levegővel, így a nyálam koszos lesz, ezért kiköpöm.
És te miért köpsz bele?
20/21 A kérdező kommentje:
Ha tőlem kérdezed, akkor a nyilvános wc-kben ugyanez az indokom, nem nyilvános, hanem "tiszta" wc-kben pedig azért (már amikor igen), mert pl. ettem vagy ittam valamit, és az utolsó falat/korty lenyelése nem összeegyeztethető a wc-ben tartózkodással, úgyhogy inkább köpök egyet. Vagy nem tudom, valami ilyesmi.
2012. aug. 24. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!