Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az Usában miért olyan gyakori...

Az Usában miért olyan gyakori a körülmetélés?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 10:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerűen csak szokás, azért.
2012. aug. 15. 13:59
 2/18 A kérdező kommentje:

Azt olvastam, hogy az USÁban a ffiak 70-80%-a körülmetélt. Ez Eurpában inkább 20% körül van.

Miért van ekkora különbség ?

2012. aug. 15. 14:01
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Pedig igaza van az elsőnek. Szokás és kész. Berögzült dolgoktól meg nagyon nehezen szabadulnak az emberek.
2012. aug. 16. 00:30
 4/18 A kérdező kommentje:
Remélem, valaki tud majd ténylegesen is válaszolni ,de köszönöm az eddigieket.
2012. aug. 16. 13:39
 5/18 A kérdező kommentje:

"Na de miért kéne tőle szabadulni? Nincs abban semmi rossz. Mármint a körülmetélésben.

"

Ezt hol is olvastad, hisz senki nem írta..

2012. aug. 16. 13:40
 6/18 anonim ***** válasza:
54%

5.válaszoló vagyok.

Nos figyelj. Vannak akik vallási okokból, vagy fertőzések(fitymaszűkület stb.) megelőzéseként távolíttatják el a fitymát. Nagyrészt a zsidók és muzulmánok távolíttatják el szóval nem csak az USA-ba. Amerikában 85% végeztette el a műtétet. A fityma nem felesleges bőrdarab... védi a makkot a kiszáradástól amiben sok idegvégződés van, szóval ha nincs fityma a naci, gatya kidörzsölheti és érzéketlenné válik vagyis semmilyen a szex. Szóval nem biztos hogy érdemes meg műttetni magad. De, ha valamilyen betegség van ami miatt jobb eltávolítani el kell. Azért is jó ha megvan a fityma mert állítólag a nőknek ingerli a G-pontját.Vannak férfiak akik azt mondják akik jobb a szex mert keményebb és merevebb a pénisz. Az a jó abban még ha nincs fityma mert 50%-al csökkenti a HIV és HPV halálos betegségek kialakulását.

Remélem ebből megértetted :)

Egyszóval vannak akik vallás miatt, betegség miatt, és jobban tetszés miatt csináltatják meg. Van ahol divat, van ahol nem.

2012. aug. 18. 04:21
 7/18 A kérdező kommentje:

Megértettem. ..)

Más kérdés,

a kérdés nem az volt, hogy milyen előnye vagy hátránya van, hanem hogy miért gyakori az amcsi ffiaknál.

2012. aug. 18. 10:19
 8/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom ha azt vetted ki belőle, szerintem benne volt minden hogy miért "gyakori"...
2012. aug. 20. 00:21
 9/18 A kérdező kommentje:
A kérdésem az volt, hogy egyik országban miért gyakori, egy mási kföldrészen meg miért nem .Nem az, hogy szokás kérdése-e , hogy vallás kérdése-e vagy hogy milyen higiénés okai vannak,az én is tudom.
2012. aug. 20. 07:54
 10/18 Alaque ***** válasza:
0%

Kérdező, te teljesen hülye vagy!

"Berögzült dolgoktól meg nagyon nehezen szabadulnak az emberek."

Itt van, Sherlock, téma lezárva.

2012. aug. 20. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!