Az Usában miért olyan gyakori a körülmetélés?
Azt olvastam, hogy az USÁban a ffiak 70-80%-a körülmetélt. Ez Eurpában inkább 20% körül van.
Miért van ekkora különbség ?
"Na de miért kéne tőle szabadulni? Nincs abban semmi rossz. Mármint a körülmetélésben.
"
Ezt hol is olvastad, hisz senki nem írta..
5.válaszoló vagyok.
Nos figyelj. Vannak akik vallási okokból, vagy fertőzések(fitymaszűkület stb.) megelőzéseként távolíttatják el a fitymát. Nagyrészt a zsidók és muzulmánok távolíttatják el szóval nem csak az USA-ba. Amerikában 85% végeztette el a műtétet. A fityma nem felesleges bőrdarab... védi a makkot a kiszáradástól amiben sok idegvégződés van, szóval ha nincs fityma a naci, gatya kidörzsölheti és érzéketlenné válik vagyis semmilyen a szex. Szóval nem biztos hogy érdemes meg műttetni magad. De, ha valamilyen betegség van ami miatt jobb eltávolítani el kell. Azért is jó ha megvan a fityma mert állítólag a nőknek ingerli a G-pontját.Vannak férfiak akik azt mondják akik jobb a szex mert keményebb és merevebb a pénisz. Az a jó abban még ha nincs fityma mert 50%-al csökkenti a HIV és HPV halálos betegségek kialakulását.
Remélem ebből megértetted :)
Egyszóval vannak akik vallás miatt, betegség miatt, és jobban tetszés miatt csináltatják meg. Van ahol divat, van ahol nem.
Megértettem. ..)
Más kérdés,
a kérdés nem az volt, hogy milyen előnye vagy hátránya van, hanem hogy miért gyakori az amcsi ffiaknál.
Kérdező, te teljesen hülye vagy!
"Berögzült dolgoktól meg nagyon nehezen szabadulnak az emberek."
Itt van, Sherlock, téma lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!