Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerinted idegesítő, vagy...

Szerinted idegesítő, vagy 'aranyos'?

Figyelt kérdés

Kíváncsi, vagyok, hogy szerinted melyik kategória vagyok, mert mind a kettőt megkapom.

Gyakran vagyok ügyetlen, nem tudom rendesen 'összehangolni' a mozgásomat. Gyakran fejelek le valamit, ha alacsonyan van (160 centi vagyok) megyek neki valaminek. Ha van egy egyenetlen, füves terület, össze-vissza botladozom. Ha egy tele bögre/pohár innivalót viszek A pontból B-be, tuti kilöttyintem. Megesik, hogy megégetem magam. Keverem az irányokat, gyakran kiborítok dolgokat, nem mindig esik le egy vicc, nem mindig értek meg mindent elsőre. Sokat nevetek, hangosan, volt már példa, hogy társaságban ivás közben nevettem, és majdnem megfulladtam :D. Gyakran van az, hogy 'babusgatnak' a társaságban, leginkább a fiúk.

18l

2012. júl. 27. 23:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy bizonyos szintig aranyos, de hosszú távon idegesítő. De nem olyan tenyérviszketősen, inkább fárasztó. Nem baj, ha párszor bénázol, de azért próbáld meg összekapni magad.
2012. júl. 30. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Maga az ügyetlenség szerintem nem idegesítő. Nekem is felejtős a mozgáskordinációm, tudom hogy milyen ez.

Viszont az, ha valaki azt hiszi magáról, hogy valami shoujo manga hősnője, és ez a szexepilje. A rájátszott "naív butaságnál" vagy túljátszott ügyetlenkedéstől kevés undorítóbb női húzás van a világon. Nem kell lemenni kutyába csak hogy valaki észre vegyen.

Az utolsó mondatból ítélve ez inkább ez e kategória, így elég irritálónak találnálak valószínűleg.

2012. júl. 31. 23:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen vagyok, megspékelve minden egyes "botlás"(löttyintés, akármi) után egy olyan negyed órás egyhuzamban káromkodással, dobálózással, rugdosással :D K*rva idegesítő :D De ilyen vagyok, inkább bele se kezdek semmibe, mert félek, hogy elcseszem :D :D :D

18L

2012. aug. 2. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!