Muszlimák, ti milyen helyeken dolgoztok, és hogy tudtok beilleszkedni?
Tudod mindenhol vannak ostoba és gyerekes emberek.Ha én lennék a munkatársad érdeklodéssel kérdeznélek a vallásodról,és a munkárol is szívesen beszélgetnék veled.
A te ruhád ilyen mindenki más.A folyton kivágott felsóben járó 5 kiló sminket viseló, kurv,,s munkatásnojét miért nem kozosítik ki?Ugyanaz.Csak te reényes vagy és nem olyan ,,konnyu nocske,,ezért sz2rnak a fejedre ugyse kaphatnak meg.Én így látom.
De azért sok sikert.
*Érdekes az a hangnem is, amit megütöttetek velem szemben, úgy kezeltetek, mint valami kőhülye idiótát,
Nem kéne annyira érzékenynek lenni és mindent magadra venni. Ha beleolvasol itt kérdésekbe, elég durva a stílus nagy általánosságban. Mindenhol vannak bántó vélemények. Ez inkább minősíti a hozzászólót, mint a kérdezőt, szerintem.
Viszont ha te ennyitől kiborulsz, akkor talán a munkahelyeden sem úgy van, ahogy látod, csak túlságosan a szívedre veszel dolgokat.
Take it easy! :)
3. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!