Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ma is lehet még hippinek lenni?

Ma is lehet még hippinek lenni?

Figyelt kérdés

Üdv.

Arra lennék kíváncsi, hogy ma is járhatom még az országot/Európát és megállhatok mindenhol ahol akarok, ha van egy lakókocsim?

16 éves vagyok, de szeretném beutazni európát, és mivel sosem vagyok biztos magamba, hogy hol szeretnék lakni, az lenne a legbiztosabb, ha lakókocsiban élnék, vennék egy lakókocsit,aztán ha nem tetszene, nem egy másik házat kéne vennem, csak egy másik lakókocsit...

2012. júl. 12. 22:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Hippinek az elidegenedett fogyasztói társadalom ellen anarchisztikusan és feltűnősködően lázadó, abba beilleszkedni és dolgozni nem akaró fiatalokat nevezték."

Erre gondoltam, és attól, hogy 16 éves valaki, nem kell megítélni, kicsit sem, egyébként pedig sokat tudok Európáról és szeretem Európát... , de nem ez volt a kérdésem.

2012. júl. 13. 08:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Mehetek veled?
2012. júl. 13. 21:59
 13/13 anonim ***** válasza:
szerencsétlen tinibuborék vagy kérdező :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD balek
2012. júl. 13. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!