Ma is lehet még hippinek lenni?
Üdv.
Arra lennék kíváncsi, hogy ma is járhatom még az országot/Európát és megállhatok mindenhol ahol akarok, ha van egy lakókocsim?
16 éves vagyok, de szeretném beutazni európát, és mivel sosem vagyok biztos magamba, hogy hol szeretnék lakni, az lenne a legbiztosabb, ha lakókocsiban élnék, vennék egy lakókocsit,aztán ha nem tetszene, nem egy másik házat kéne vennem, csak egy másik lakókocsit...
Persze, hogy bejárhatod..nyugaton ez bevett szokás, sokan egyetem előtt egy évet utazgatással töltik, bejárják Európát, fesztiváloznak, ismerkednek, világot látnak..
Ez szerintem nagyon jó felfogás. Csak a lány vagy, akkor legyen veled valaki, mert néha veszélyes lehet.
Nem, ma már büntet érte az állam...
Persze, hogy lehetsz hippi, ha megvan hozzá az anyagi kereted+lehetőséged az utazáshoz.
persze hogy körbeutazhatod Európát ha megengedheted magadnak.
De ettől nem leszel hippi. Az egy kicsit más. szexuális forradalom, politika ellenesség, fogyasztói társadalom ellenesség ...
nem attol leszel hippi hogy körbeutazod európát egy lakókocsiban:D sem egy trapézgatyátol stb:D..
mellesleg sztem európárol sem tudsz lof*szt sem:DD
plusz a komoly hippik nem is 16 évesek sőt az internettel sem hiszem h foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!