Az emberek túlnyomó többsége miért azzal van leggyakrabban elfoglalva, hogy mit csinál (t) a másik, miért csinálta, kiféle, miféle, miért csinálta ezt, miért azt? Miért nem saját magukkal vannak elfoglalva?
Figyelt kérdés
Ez a jellegű viselkedés, más után való szimatolás, másról való susmus, pletykálkodás, nyomozgatás szerintem borzasztó primitív dolog. Ez főképpen a nőkre jellemző, de persze vannak bőven férfiak is ezen a téren... Én mindig EL TUDOM MAGAMAT FOGLALNI ÉRTELMESEN és NEM MÁSOKRÓL DUMÁLOK ÉS SZIMATOLGATOK UTÁNUK.2009. júl. 8. 14:50
11/11 anonim válasza:
11:38: hát ez így szokott lenni! Aki idősebb és nincs férjnél, azt azért szekálják, ha idősebb és nincs gyereke, akkor meg azért. Ha fiatal, akkor meg azért. Azt mondták, hogy hogy képzelem, hogy ilyen korán férjhez megyek (nem miattam, hanem miattuk, mert ők nálam idősebbek és nem tudtak eddig férjhez menni - mintha én tehetnék róla). Szóval valamiért mindig kell valakiről beszélni, amivel az emberek elfedik a saját hibáikat, a másikat ledegradálhatják és ettől úgy tűnik, hogy jobban érzik magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!