Mc Donald's-ba illik napszemüvegben bemenni (és magunkon is hagyni :D)?
Bárhova belépsz, illik levenni a napszemüveget és a fejfedőt. (Nőknek ez utóbbit nem muszáj, de én szoktam.)
Ez az illem!
most ez viszonylag nem idő illő válasz lesz, de nekem a kérdésedről és a rájuk megválaszolt válaszokról, ez jutott eszembe.
ezt az idiótát még soha, de soha sem láttam sapka nélkül, pedig a kereskedelmi adókon pár tízezer embert úgymond "szórakoztat" neki nagyon is illő lenne levenni azt a
rohadt sapkát de nem....
a másik pedig ő a nagy nagy "művész úr"
ő neki pedig a napszemüveg nőt a fejére, én még őt úgy nem láttam egyetlen egy műsorban sem ,
hogy ne napszemüvegbe lett volna rajta...
de most vissza térve a kérdésedre elvileg illő lenne,de nem kötelező. Én nekem az ilyen napszemüvegben még a wc-re is féle emberek nagyon nem szinpatkusak.( most itt nem rád gondolok csak általánosítok)
de a mai világba én már nem nagyon tudom eldönteni hogy ez illő-e vagy sem,
Illik levenni, ha bemész valahova, és ha beszélsz valakivel. Én még utcán, napsütésben is leveszem (vagy feltolom a fejemre), ha valakivel találkozok és beszélgetünk.
11.02: Én úgy hallottam, hogy Pressernek érzékeny a szeme, azért van rajta mindig sötét szemüveg. De nem vagyok benne biztos, cáfoljatok meg, ha nem így lenne.
Majd' minden celebről kiderül egy bizonyos kor után, hogy már gyerekkorában is fényérzékeny volt a szeme!
Presser 15 éve még nem hordott sötét szemüveget, de a "Rózsinak" és "Charlie"-nak se érzékeny a szeme, csak az alkohol okozta táskákat kell takargatniuk!
:D
Köszönöm mindenkinek!
09:20, 11:02, 12:48 - Ti különösen bearanyoztátok a napomat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!