Mc Donald's-ba illik napszemüvegben bemenni (és magunkon is hagyni :D)?
Én is még a régi iskola szerint nőttem fel, és mi még azt tanultuk, hogy nézzünk a szemébe annak akivel beszélünk! Ha belépek valahová a sapkát és a napszemüveget leveszem! Nem süt bent a nap, hogy kelljen!
Azt is nagy taplóságnak gondolom, amikor az ún. celebek interjút adnak napszemüvegben!
Az emberek egy része az erős fény meg az UV sugárzás miatt hord napszemcsit, ők le is veszik ilyenkor.
Másik részük viszont valami pszichés védelemből, korlátként, falként hordják, így akarnak korlátot húzni maguk köré, és elbújni a szemüveg mögé. Ők úgy érzik, ha leveszik, a többi ember átlát rajta, és minden titka kiderül. Viszont ha magukon hagyják, akkor azt hiszik, titokzatosak lesznek tőle, és ez megnyugtatja őket. Ők azok, akik nem veszik le pl. a mekiben.
Az illendőségről: szerintem is illik a másik szemébe nézni, és engedni, hogy a szemünkbe nézzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!