Hogyan köszönjek nekik?
30 éves nő vagyok. Nemsokára vendégségben találkozni fogok, apukám régi munkatársával és a feleségével. Régebben jó barátságban voltak és én is viszonylag gyakran láttam őket, mert elég közel laktunk. De aztán elköltöztek egy másik városba és azóta nem találkoztunk.
A Csókólom olyan furcsa, nem áll a számra, hiszen közben felnőttem és teljesen elidegenedtem tőlük. A Jó napot kívánok, meg talán illetlen (?) lenne és távolságtartó. Te hogyan köszönnél a helyemben? A férfi és a nő is 55-60 közöttiek.
A csókolomot felejtsd el!
Jónapot kívánok... és magázódás(a bácsi,néni,szintén felejtős... asszonyom,uram...)
Aztán ha felajánlják a tegeződést,utána meg már mindegy... bár én akkor is egy távolságtartóbb tegeződésnél maradnék, ha ők -feltételezem- már 50 felett lehetnek... Szervusz Jóska bátyám(ha a tegeződést felajánlják, ez mehet)... Szia Otti néni... anyukám, aki most 58 éves lesz az idén,szintén így köszönti a nálánál jóval idősebb 70-75 éves kollégáit,akik annó, 20 éve még 50-55 évesen mentek nyugdíjba,amikor ő -az egyetemről kijöve,"zöldfülüként" elkezdett dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!