Fiúk, férfiak! A piszoár "fóbia" egy létező dolog?
Nálam is volt ilyen probléma, és még van is egy kicsit. Az éppen aktuális szituációban nekem az válik be többnyire, hogyha spanolom magam. Elkezded mondani magadban, hogy "Leszarom, hogy ki van mellettem a szomszéd fülkében, stb." A lényeg, hogy ez a spanolás ne egy betanult szöveg legyen, és hogy amit mondasz így magadban(gondolsz) azt érezd is át.
Van egy durvább módszerem is, mégpedig, hogyha fizikai fájdalmat okozok magamnak, pl. hogyha húzod a szőrödet, vagy talán az is jó, hogyha nyújtasz, a lényeg itt is, hogy érezd át a fájdalmat, és ezt az átérzést segíti, hogyha úgy igazán húzod pl. a szőrödet (fanszőrzet, hónalj, stb.)jó sokáig egyre erősebben. Ugyanis ezt egy idő után nem fogod tovább bírni, abbahagyod, és abban a pillanatban megkönnyebbülsz, és már tudsz is pisilni.
Hosszútávú megoldásként pedig az a jó, hogyha más fóbiádat is megpróbálod leküzdeni, és azzal automatikusan meg fog oldódni ez is (mert akinek ilyen van annak szerintem van más is), melyhez a kulcs a figyelem megfelelő irányítása, pozitív hozzáállás a világhoz, optimizmus, lazaság. Ezt a fajta mentalitást kialakítani segít ha vannak jó barátaid, megértő barátnő, feleség stb.., de a lényeg, hogy az illetőnek magának kell a leginkább segíteni önmagán. Egyszerűen MERNIE kell élveznie az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!