Miért bliccelnek többen nálunk mint külföldön?
Sokat számít a minőségi utaztatás.
Én Dublinban élek, a legolcsóbb jegy 1.40€ asszem 4 megállóra a legdrágább 2.65, ezzel úgy 25km-t tudtam utazni.
(A minimálbér 8.65/h)
A busz/Dart/Luas tisza, fűtött, ha esetleg nem tudod, hol kell leszállni, szólsz a sofőrnek, és szól, ha le kell szállnod, nem úgy mint pesten ("ott van a táblán faxfej, az ios ki van írva" by Belga).
Ellenben, ha belvárosban akarsz közlekedni, fel kell kötni a gatyót, mert a Jóisten sem igazodik ki, melyik busz hová megy. még az írek is zavarban vannak. a honlap sem segítőkész. Szóval a budapesti tömegközlekedés ennyivel jobb. hogy van utvonalterv.hu, meg a bkv.hu-n fenn vannak utcára bontva a menetrendek.
Vonaljegyet tényleg nem éri meg venni, a bérlet a legköltséghatékonyabb. itt a bérlet asszem olyan, hogy veszel 20 alkalmasat, meg ilyenek. nem korlátlan, mint otthon. én spec 2 bérlet árából vettem bicajt, és tök jó, hogy függetlenül mindentől közlekedhetek akárhova. 6.5 km-re van a munkahelyem, az fél óra bicóval, vagy 1 óra busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!