Szerintetek az nagyon gáz ha 13 évesen nem tok úszni?
Figyelt kérdés
egy csomó barátom nem tudja és ha erről beszélnek akkor én olyan furán érzeem magam és nem is nagyon szeretnék megtanulni úszni nekem így jóó.. csak szerintetek ez gáz??? normális válaszokat =)2012. jún. 11. 14:29
11/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! =)
2012. jún. 14. 15:06
13/20 anonim válasza:
Kamasz korodban nagy hátránnyal indulsz majd pasizás, csajozás terén. Tánc, labdajátékok, úszás, és még sok alap dolog van, ami szerves részét képezhetik a flört folyamatának.
14/20 mustafa33 válasza:
Kaliber 33? az mennyi? A .38 az 9mm, a .30 az 7,62mm...
15/20 mustafa33 válasza:
és miért mindjárt az idegenlégióra gondolsz? (sivatagi búvár? nem rosz ☻) A VSZ- ben voltam.
18/20 anonim válasza:
"Kérdező,a vidékei emberek nagy többsége nem tud úszni,mert nem is tudnának hol."
Ez mi ez már? Mi az, hogy nem tudnának hol? Ember! Azt hiszed, hogy ami nem Budapest, ott csak fűtenger van meg gulya?
Amit te vidéknek hívsz, ott is vannak strandok, meg Tisza meg Maros meg Körös meg Rába meg Velencei-tó.
19/20 anonim válasza:
Utolsó,elmondom neked hogy én 20 évig egy Tisza menti kis faluban éltem,a falubeliek közük kb senki nem tudott úszni,hiszen olyan erős volt a sodrás hogy csak a szélibe fürödtünk, aki meg tudott sem ment be,mert elvitte volna mint a franc.
Kicsit forgolódnod kellene falun mielött az ő nevükben beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!