Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek az nagyon gáz ha...

Szerintetek az nagyon gáz ha 13 évesen nem tok úszni?

Figyelt kérdés
egy csomó barátom nem tudja és ha erről beszélnek akkor én olyan furán érzeem magam és nem is nagyon szeretnék megtanulni úszni nekem így jóó.. csak szerintetek ez gáz??? normális válaszokat =)

2012. jún. 11. 14:29
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
Egyátalán nem gáz. :) Főleg ha nem is akarsz megtanulni. Neked így jó. A többieknek mi köze van hozzá. Akkor lesz majd rosz érzés, ha elhívnak a barátaid valami fürdőbe vagy medencés partyra és te nem tudsz menni mert nem akarod hogy kiderüljön. De ne parázz ezen. Nekem egy csomó ismerősöm nem tud úszni.
2012. jún. 11. 14:36
 2/20 anonim válasza:
Én például 24 vagyok és én sem érzem hiányát az úszásnak. Jó nekem nélküle is. A barátaim pedig teljesen normálisan viselkednek, nincs szivatás.
2012. jún. 11. 14:36
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, csak hasznos dolog. Majd megtanulod egyszer, ha akarod. :)

Abban sincs semmi, ha kiderül. Én sem tudok, de nem is titkolom. Viszont szeretnék megtanulni egyszer.

23/N

2012. jún. 11. 14:39
 4/20 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a válaszokat!!!
2012. jún. 11. 14:54
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 éves vagyok és tavaly tanultam meg úszni.

Gyerekkoromban úgy alakult, hogy ez kimaradt. Néha szégyenkeztem is, meg kényelmetlen volt, hogy ha strandra mentünk, én nem tudtam mit kezdeni vele, mert mély vízbe már nem mehettem.

Tavaly elmentem felnőtt úszásoktatásra, és pár hónap alatt viszonylag megtanultam úszni. Azóta is járok, gyakorlom :D

2012. jún. 11. 15:59
 6/20 mustafa33 ***** válasza:
Nem árt tudni, de meglehetsz anélkül. Én sem tudok, pedig a katonaságnál búvár voltam!
2012. jún. 11. 22:22
 7/20 anonim ***** válasza:
45%

musztafa amennyire a magyar hadseregnek szüksége van harci búvárokra,annyira te is tudsz úszni :))))))))

Kérdező,a vidékei emberek nagy többsége nem tud úszni,mert nem is tudnának hol.Nem ciki h nem tudsz de hasznos ha megtanulsz.

2012. jún. 13. 15:10
 8/20 mustafa33 ***** válasza:
Jól mondod előző, bár nem a magyar hadseregben szolgáltam. Mint magyar természetesen munkaszolgálatos voltam 2 évig, de később behívtak "átképzésre" búvárnak, a műszakiakhoz?, nem tudom magyarul hogy mondják azokat akik aknátlanítanak, robbantanak, hidakat raknak...(régiment de génie, military engineering)
2012. jún. 13. 21:09
 9/20 anonim ***** válasza:

énsem tudok csak én lesz.rom :D

19f

2012. jún. 14. 10:48
 10/20 anonim ***** válasza:

mustafa ez nagyon rossz :)))) 16 évesen már meg is jártad a lézsijon étránzsert :D ????

Én is szolgáltam ott 5 évet,majd az USAban a Rangereknél kettőt és a Delta Forcenál egyet.

2012. jún. 14. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!