Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen van értelme...

Hány évesen van értelme úszni, korcsolyázni járatni a gyereket?

Figyelt kérdés
Korizni nem tudok sajnos, úszni igen, de azt szeretném ha szakember tanítaná meg a fiammal.
2011. jan. 29. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Unokatestvérem kisfia 3 évesen kezdett uszodába járni. Igaz ők külföldön élnek.

Eleinte csak a vízzel ismerkedtek jópár hétig.

Én annó 6 évesen kezdtem úszni tanulni.

2011. jan. 29. 13:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is anno 6 évesen kezdtem de azt valahogy olyan későinek érzem...sajnos az ovijában nincs úszásra hordás :(
2011. jan. 29. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok anyuka, de engem anyum babaúszásra vitt, de sajnos nem tudom mennyi idős voltam, csak az h még egész pici baba voltam.
2011. jan. 29. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Úszni 4 és 3 éves korukban kezdtek.Edzőhöz jártak.

Korizni 22 hónapos volt a nagy.Én tanítgattam.Nálunk fordított a helyzet.Korizni tudok,de úszni nem,SŐT félek a víztől.Ezért küldtem a gyerekeket korán úszni.A legkisebb kislányom 22 hónapos eddig egyszer volt kori a lábán,holnapra tervezem a következő alkalmat.Még csak keveset van a lábán 20-30 percet.Uszi majd 3-4 évesen.

2011. jan. 29. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Engem és a nőveremet is úgy tanított meg apunk úszni hogy elvette a Balatonba az úszógumit.Rögtön beindultak az ösztönök.

Szerintem mind a kettőnknél olyan 5-6 körül lehetett.

2011. jan. 29. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó előtti válaszoló: mennyi pénzbe van 2 gyerek úszásedzésre járatása? nagyon szeretném én is, de állítólag iszonyú drága...
2011. jan. 30. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok.Ez már jó régen volt.A nagyok már felnőttek.10 éve 6000 ft. volt a tagdíj.A kisúsziba ingyen jártak,a nagyúszit meg a sportklub fizette,ha a gyerek jól szerepelt.

Tehát,amit tudok 6000+bérlet.

2011. jan. 30. 15:08
 8/8 A kérdező kommentje:

A Balatonba lökésnek nem vagyok híve:))

Köszi a válaszokat. Igazából sokat nem tudtam meg:) Mert én 22 hónapost nagyon kicsinek tartok korizáshoz, 3 évest meg úszáshoz:)

2011. jan. 30. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!