Hány évesen van értelme úszni, korcsolyázni járatni a gyereket?
Unokatestvérem kisfia 3 évesen kezdett uszodába járni. Igaz ők külföldön élnek.
Eleinte csak a vízzel ismerkedtek jópár hétig.
Én annó 6 évesen kezdtem úszni tanulni.
Úszni 4 és 3 éves korukban kezdtek.Edzőhöz jártak.
Korizni 22 hónapos volt a nagy.Én tanítgattam.Nálunk fordított a helyzet.Korizni tudok,de úszni nem,SŐT félek a víztől.Ezért küldtem a gyerekeket korán úszni.A legkisebb kislányom 22 hónapos eddig egyszer volt kori a lábán,holnapra tervezem a következő alkalmat.Még csak keveset van a lábán 20-30 percet.Uszi majd 3-4 évesen.
Engem és a nőveremet is úgy tanított meg apunk úszni hogy elvette a Balatonba az úszógumit.Rögtön beindultak az ösztönök.
Szerintem mind a kettőnknél olyan 5-6 körül lehetett.
utolsó előtti vagyok.Ez már jó régen volt.A nagyok már felnőttek.10 éve 6000 ft. volt a tagdíj.A kisúsziba ingyen jártak,a nagyúszit meg a sportklub fizette,ha a gyerek jól szerepelt.
Tehát,amit tudok 6000+bérlet.
A Balatonba lökésnek nem vagyok híve:))
Köszi a válaszokat. Igazából sokat nem tudtam meg:) Mert én 22 hónapost nagyon kicsinek tartok korizáshoz, 3 évest meg úszáshoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!