Miért nem igazolnak vissza?
Ne haragudj, erre a butaságra tényleg nem lehet mit mondani. Minek bejelölni egy tanárt, akit nem is ismersz?
Én azt nem értem, miért igazolják vissza a többieket...
Még, ha szemináriumot is tart, és fél évig legalább hetente kicsit "személyesebben" is találkoztok, akkor is fura igazából (hacsak nem lesz tényleg jó a viszony, mert az előfordul), de ilyesmivel "zaklatni" egy professzort!?!?!?
Lesülne a bőr a képemről...
Illetve bocsánat, lehet, hogy nem, én nem tudom, milyen a suli, ahol te/ti tanultok, de nálunk az idős, neves szakemberek, professzorok azt hiszem, eléggé furcsán néznének... Mondjuk nem is nagyon vannak fenn a Facebook-on...
Fura, na.
Biztos nem veled van a baj, szerintem ők sem tudják hova tenni a dolgot, random visszajelölnek párat, aztán megunják, és kész. Az is lehet, hogy idegesíti őket, el tudom képzelni.
"Velem van a probléma?"
Igen. Szerezz életet öcsém. Max 3-4 év és az életben nem látod őket többet, fb-n tanárt jelölgetni atya világ... BAROMSÁG!! Mit érdekel téged, hogy dr. Kis Jóska elfogad-e ismerősének vagy sem? Nem leszel tőle több. Sőt, ennyi ésszel inkább csak kevesebb. Foglalkozzál a tanulással inkább, ne az idióta facebookkal...
Nem igazán lehet erre értelmes választ adni, mert az egész dolog nem értelmes. Miért kéne akár a tanársegédet bejelölni???
Ne haragudj, de nem értem, ezt a problémát te gyártod magadnak. Ne jelölgesd őket, és akkor nem kell figyelni, hogy visszajelöl-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!