Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Igénytelenség, abba aludni...

Igénytelenség, abba aludni amibe másnap megyünk dolgozni/suliba?

Figyelt kérdés
polóra gondoltam
2012. máj. 23. 19:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

: D Pedig igazság szerint mindig így csinálom, és nem veszik rajta észre.! Vagyis, mikor egyik osztálytársam rámdőlt, egyből mondta is 'Milyen jó illata van'... Nem mondtam ezt még így sehol, de amit este felveszek pólót, azt reggel nem veszem le:D De akkor átállok szerintem pizsire, bár nem észrevehető, nem lesz gyűrött:)

Köszönöm a válaszokat:)

2012. máj. 23. 20:06
 12/20 A kérdező kommentje:
Helyesírás:Ez most nem az a kérdés volt, amibe belekéne ilyen szempontból kötni.!
2012. máj. 23. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
igen.
2012. máj. 23. 20:17
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.! Pedig ezt eddig nem is gondoltam annak, pont hogy egyátalán nem is olyan körülmények, mindennap fürdök, 2-3 naponta hajmosás,parfüm, spré :) Csak valahogy kényelmesebb:)
2012. máj. 23. 20:18
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy én ilyen akkor szoktam amikor nem fekszem le, csak mondjuk hajnal 5 körül, vagy még később, és tudom hogy csak max 3-5 órát tudok aludni, akkor inkább felöltözök előre, hogy ne akkor kelljen mikor felébredek és azt se tudom hol vagyok, ki vagyok...
2012. máj. 23. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát igen. Én van, hogy megizzadok éjjel. Azt a pólót nem venném fel napközbenre, amibe beleizzadtam.
2012. máj. 23. 21:08
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

Amikor éjszaka tanulok, és mondjuk tudom, hogy ha 4kor elalszom, akkor 6kor muszáj felkelnem, akkor felöltözöm előre, hogy annyi időt is pihenhessek még.

Bár mostanában ez nem gyakori, de régebben sokszor csináltam ezt. Mondjuk jóformán nem is aludtam abban a ruhában, csak "pihentem".

2012. máj. 23. 21:11
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most már én sem így csinálom.!
2012. máj. 24. 14:02
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom kivolt az a paraszt aki levélbe írt, de a m*cskos k*rva anyját..

Nem beszélek csúnyán, de most aztán kiakadtam...

2012. máj. 24. 14:53
 20/20 anonim válasza:
mivan papi???nincs egy alvós polod? ha megadod a címed küldök párat...(postát te fizeted)
2012. jún. 3. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!