Mi a véleményetek az ilyen emberekről?
Van egy ismerősöm aki régen sportolt de utána abbahagyta. Kb 2-3 év mulva visszament és ugye mivel sok volt a kihagyása nem a legjobb (de régen amikor járt, a "fénykorába" sem volt valami jó). A bajom azzal van hogy mivel senkivel nem jár egy suliba akivel edzésre igen, beadja úgy az osztálytársainak/iskolatársainak mintha ő valami profi lenne, hangoztatja a folyosón hogy jár edzésekre csak azért hogy észrevegyék és mindezt úgy, hogy meccsekre sem viszik maximum ha nincs ki a létszám.
Mi a véleményetek az ilyenekről? Nektek is vannak hasonló ismerőseitek?
:/
Ez hívom felelőtlennek, majd amikor egy két kreol oda megy hozzá, hogy gyere üssünk egyet, akkor rájön, hogy mekkora egy barom volt. Én ismertem, egy ilyen gyereket, azt mondta, hogy profi Thai-boxos erre mikor mondtam, hogy "játszunk" egy kicsit, a rúgásait még meg sem éreztem... azt hiszem itt kezdődik a szánalom...
De az utóbbi 2 évben egy karatés barátom mondta ezt... De ő nem is hazudott, tényleg nagyon jó, vele edzettem is a tesiórák előtt, közbe után :D Jó volt, mert mindig hamar földre tudott ütni(néhány gyomros és szia volt)
Amúgy meg ne foglalkozzatok vele, felesleges, mert csak bosszankodsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!