Mi a véleményetek azokról az emberekről akik folyvást túrják az orrukat aztán meg is eszik amit előbányásztak?
Alsó osztály óta nem láttam ilyet. :D
Igen elég undorító szokás, bár tudnék még mondani pár ehhez hasonlót.
Én csak életemben egyszer láttam ilyet nyilvánosan, de az nagyon durva volt! Ilyen suttyó viselkedést még álmomban sem feltételeztem volna senkiről.
Egy kisgyerekes anyuka ült a metrón velem szemben, mellette a gyerek, majd egyszercsak az anyuka kitúrta a gyereke orrából a fikát, és bekapta! A gyereke taknyos fikáját.
Nem hittem a szememnek, majd lefordultam az ülésről! De látszott is a nőn, hogy nem százas, épelméjű ugyan, csak olyan igazi putris, cigányos viselkedésű, bár a külseje nem volt cigányos. De elég elhanyagolt volt, látszott rajta, hogy sötét és igénytelen.
A sok válaszoló!
100%-ban biztos vagyok hogy mindannyian ismeritek a fikátok ízét,nincs olyan ember aki még nem kóstolta meg,csak ezt mindenki tagadja mert valóban nagyon undorító dolog,de gyerekként énis megkóstoltam és a mai napig emlékszem hogy nem iy volt olyan rossz íze,kicsit édeskés.Mindenki volt gyerek mindenki megkóstolta már,úgyhogy nem kell itt fújni a szátokat.Az már más kérdés,hogy valaki ezt hobbiszinten űzi még felnőtt korában...biztosan rossz szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!