Mit tennétek a szomszéddal aki üvölteti a zenét és nem reagál a csöngetésre?
Panelban a felettünk lakó szokása, hogy random időpontban, random időintervallumban feltekeri a zenét, úgy, hogy csakúgy zakatol az ember feje, még a szék is rezeg alattam. Eleinte ha becsöngettem, kijött, és megkértem, hogy halkítsa le. általában halkított is rajta, bár nem sokat.
Viszont mostanában vagy figyelmen kívül hagyja, vagy kikapcsolta a csengőt (a kapucsengőjét is próbáltam, meg a fentit is a rácsnál, ami elhatárolja az embert az ajtótól úgyhogy kopogni már nem lehet), mert egyáltalán nem reagál, így szólni se tudok neki. Ti mit tennétek, feljelentenétek?
Azért pillanatragasztó :D Ha minőségi, akkor észre sem veszi 5 mp alatt.
Ááááá, hová gondolsz??? Én ilyet??? Sose...hehe
Jaj, már... Tudom, mi az a pillanatragasztó; van olyan is, amelyik 3 mp alatt megköt. :P
De nem minden anyagra jó; meg egy csengőhöz biztos, hogy tovább kellene szorítani. De tételezzük fel, hogy az egész tényleg csak 5 mp-ig tart onnantól kezdve, hogy megszólalt a csengő. Az ürge simán kijöhet ennyi idő alatt, és megláthat; sőt, még a folyosón is.
Nem mintha ilyesmire készülnék, csak úgy kíváncsiskodom. :)
[Nálunk másfajta problémák vannak, csak sajnos a közös képviselő a saját feladat- és jogkörét sem ismeri... :( ]
Üvölteti a zenét, úgysem hallja meg. Ha mégis, azt hiszi, egy dühös szomszéd, akit ő magasról letojik, tehát nem jön ki. 3 mp alatt simán elhúzol, mondd már.
Egyébként megcsináltad végre?
Volt ott is haszna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!