Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért varrat magára valaki...

Miért varrat magára valaki ilyen szöveget?

Figyelt kérdés
Az unokatesóm gyereke rátetováltatta a bal karjára h hűségem a becsületem. Ez nem az egykori SS tisztek jelmondata? H kérhet vki ilyen tetoválást? Csak szerintem felháborító? Tudom h semmi közöm hozzá de ez olyan mintha h egy horogkeresztet kért volna
2012. máj. 10. 09:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A vaskereszten a lényeg az volt, hogy azért hordta, mert tetszik neki, azt se tudta mi az, hova kapcsolódik.
2012. máj. 10. 12:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, semmivel nem rosszabb mint a sok szörnypofa, állat, halálfej ,krikszkraksz ,kínai betű amit magukra festenek divatból manapság, hogy ezzel legyenek menők a haverok előtt.
2012. máj. 10. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Mert hülye.
2012. máj. 11. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
És? Miért baj az hogy ő becsületes és hűséges? Ráadásul erre még büszke is?
2014. márc. 31. 17:53
 15/17 Káldi József válasza:

Mert ezt sugallják a neonácikhoz húzó, bota, tudatlan haverok...akiknek fogalma sincs az SS-ről ( mint annyi másról sem ) A háború idején a Waffen SS létszáma folyamatosan nőtt, a háború végére már 38 hadosztályt, mintegy 950 000 tagot foglalt magába. Harcászati szempontból a Wehrmacht irányítása alá tartozott, ellátását és az utasításokat azonban az SS-től kapta. Egyes becslések szerint a háború végéig 2:1 volt az önkéntesek és a behívottak aránya a Waffen-SS-ben. Két hadosztályában elsősorban kelet-európai német kisebbségek harcoltak, de fölállítottak lett, litván, holland és vallon SS-alakulatokat is.

A Waffen SS számtalan háborús bűncselekményben vette ki a részét, amelyek közül leginkább a hadifoglyok kivégzése és a megszállt területek polgári lakosságával való kegyetlenkedés emelkedett ki. A Das Reich SS páncélgránátos hadosztály egy alakulata hajtotta végre például a franciaországi Oradour sur Glane-ban a polgári lakosság lemészárlását.

2015. júl. 5. 11:05
 16/17 Csabesz85 válasza:
Hitler azt mondta a feleségének hogy szeretlek. Tiltsuk hát be ezt a szót! Aki ilyet mond náci. Vaskeresztnek mi köze a nácikhoz? Német katonai kitüntetés. Nem náci. Hülyeségeket ne írjunk már ki.
2016. dec. 26. 12:17
 17/17 Csabesz85 válasza:
Nekem a hűségem a becsületem! Mert hűséges szerető társa vagyok a jövendőbeli szerelmemnek. És a becsületem nem engedi meg hogy ezt megszegjem. A nácik pedig se nem becsületesek se nem hűségesek. Rasszista patkányok.
2016. dec. 26. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!