Mit csináljak? Apám már azt is feleselésnek nézi, ha magamban olvasok egy szöveget az interneten vagy egy könyveben. Ezért állandóan belém köt és sose hagy tanulni.16/F
Figyelt kérdés
Úgy érzem totál el akarja szúrna a jövőmet. Sose hagyja, hogy tanuljak, gyakoroljam a programozást stb.2011. márc. 4. 23:17
2/7 anonim válasza:
Ha magadban olvasol, akkor hogyan hallja meg? Még a végén kiderül, hogy skizofrén vagy :D
3/7 anonim válasza:
hát attól függ, miket olvasgatsz... :D
4/7 anonim válasza:
mért nem tudsz programozni attól :O?...
én fejbe szoktam ..programozni.. ha unatkozok órán..
5/7 anonim válasza:
Nem teljesen értem, de megpróbálok válaszolni: próbáld meg neki elmagyarázni, hogy a programozásból jobban megfogsz tudni élni, mint bármilyen más szakmából! Így mindjárt támogatni fog! Ha mégsem,akkor javaslom, hogy 18 évesen próbálj meg elköltözni!
6/7 anonim válasza:
Akkor olvass hangosan, es programozz is hangosan. :P
7/7 A kérdező kommentje:
18 évesen még a 12 osztályt fogom járni (visszafogtak oviban), szóval még nem tudok elköltözni.
2011. márc. 6. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!