Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért varrat magára valaki...

Miért varrat magára valaki ilyen szöveget?

Figyelt kérdés
Az unokatesóm gyereke rátetováltatta a bal karjára h hűségem a becsületem. Ez nem az egykori SS tisztek jelmondata? H kérhet vki ilyen tetoválást? Csak szerintem felháborító? Tudom h semmi közöm hozzá de ez olyan mintha h egy horogkeresztet kért volna
2012. máj. 10. 09:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%

Ennyi esze van. Pont. Más meg, aki pl messze nem vallásos, mi a francnak varrat magára orbitálos nagy kereszteket? Meg nonfiguratív sz*rokat? Meg neveket ?! Na az a halálom...

Gyreeknek kijárna egy iszonyat pofon... Bár szerintem lássa meg valami kigyúrt kopasz anti náci és úgy elkeni a száját, hogy kiskanállal szedhetitek össze. Meg is érdemelné.

2012. máj. 10. 09:18
 2/17 anonim ***** válasza:
47%

Egyáltalán tudja, hogy mit jelent?

Egyik ismerősöm vett anno magának vaskeresztet, mert tetszett neki, és azt se tudta, mit jelent.

2012. máj. 10. 09:20
 3/17 anonim ***** válasza:
Vagy annyira gyökér, hogy hallotta, jól hangzott és nem is tudja mi az eredete. Ilyen is van.
2012. máj. 10. 09:20
 4/17 A kérdező kommentje:
ahogy én ismerem mindig is neonácinak gondolta magát, pedig kb 20 éves...
2012. máj. 10. 09:27
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Fogalmuk sincs a becsületről, de szeretnek nagy szavakkal dobálózni.
2012. máj. 10. 09:34
 6/17 anonim ***** válasza:
68%

"mindig is neonácinak gondolta magát"

Ennek már semmi köze az eredeti náci ideológiához, szimpla kamaszkori dac, szembenállás a hatalommal, szülőkkel, mindenkivel. Polgárpukkasztás, "csakazértis", "nehogymár-megmondják", plusz az erőszakos hajlamok kiélésének megmagyarázása. (Kb. mint a focimeccsek.)

Mondjuk 20 évesen már kinőhetett volna ebből, de ha neki ez kell... :)

2012. máj. 10. 09:50
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem inkább csak szánalmas. :D
2012. máj. 10. 10:17
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

a vaskeresztnek mégis milyen jelentése lenne? Egy több száz éves német katonai kitüntetés.

Különben meg igen, azért tette ki, hogy szúrja vele mások szemét, polgárpukkasztás. Be is jött neki mivel feltetted ezt a kérdést.

2012. máj. 10. 10:25
 9/17 anonim ***** válasza:
Vaskeresztet nem csak a németek használtak...
2012. máj. 10. 10:35
 10/17 anonim ***** válasza:
32%

"hűségem a becsületem"

Egy náci hogy képes összekötni a hűséget a becsülettel? Fél évszázad sem volt elég hogy megtanulják, mit is jelent az a szó, hogy becsület...

2012. máj. 10. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!