Felszolgálunk egy étteremben, ahol szinte egész nap jönnek-mennek a vendégek. A főnökünk azt akarja, hogyha van idő, akkor takarítsunk! Takarítsunk?
Figyelt kérdés
A történethez tartozik az is, hogy mi tiszta %-rendszerben dolgozunk, azaz amit eladunk, azután kapunk százalékos arányban részesedést. Tehát takarítsunk? Ja 12 óra a munkaidő :-)2009. jún. 24. 19:40
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen sok a vendég, akkor tenni kell róla, hogy ne legyen idő takarítani. És akkor talán a főninek is beleesik a fejébe, hogy erre inkább egy külön embert kellene alkalmaznia. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ez jó! Mi is ezt szoktuk mondani, hogy nem volt idő, ami ráadásul igaz is!
2009. jún. 24. 19:52
3/3 anonim válasza:
én eladóként dolgoztam annó egy könyvesboltban, nekünk kellett takaritani is. Napközben. A főnöknek ez volt a hepje, hogy minden nap, reggel-délben-este felmossunk... Délben úgy képzeld el a felmosást, hogy jöttek a vevők is, közben meg valaki száguldozott a felmosóval... Időnk nekünk se volt rá, de csinálni kellett mivel igy kaptuk meg a fizetést:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!