Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Barátom anyukáját meg kellett...

Barátom anyukáját meg kellett volna köszöntenem tegnap anyák napja alkalmából?

Figyelt kérdés

Ismerősöm szerint illett volna. Én úgy vagyok vele, hogy csak a saját anyumat és mamámat köszöntöm fel ez alkalomból. (Sőt, mamámat is csak holnap fogom, tegnap nem tudtam vele beszélni.)

Egyébként jóban vagyok "anyósjelölttel", sokat beszélgetünk, szoktunk járni túrázni stb., mégse érzem azt, hogy fel kellett volna köszöntenem. Szeretem persze, de azért mégse úgy. Nem bánom, hogy nem adtam neki semmit, csak érdekelne a véleményetek.

Egyébként 5 éve ismerem.

20l

2012. máj. 7. 19:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nektek is!
2012. máj. 7. 20:49
 12/12 anonim ***** válasza:
71%
Ne erezd magad rosszul, o neked nem anyukad vagy mamad vagy keresztanyukad. Az ismerosod elegge butus. Bar nalunk a parom anyujanak is en vettem a viragot, mert ahogy ismerem a ket fiat ugyis vasarnap ketsegbeesetten rohonhaltak volna :D
2012. máj. 7. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!