Barátom anyukáját meg kellett volna köszöntenem tegnap anyák napja alkalmából?
Ismerősöm szerint illett volna. Én úgy vagyok vele, hogy csak a saját anyumat és mamámat köszöntöm fel ez alkalomból. (Sőt, mamámat is csak holnap fogom, tegnap nem tudtam vele beszélni.)
Egyébként jóban vagyok "anyósjelölttel", sokat beszélgetünk, szoktunk járni túrázni stb., mégse érzem azt, hogy fel kellett volna köszöntenem. Szeretem persze, de azért mégse úgy. Nem bánom, hogy nem adtam neki semmit, csak érdekelne a véleményetek.
Egyébként 5 éve ismerem.
20l
Szerintem is csak saját anyukádnak kellett.
Anya csak egy van :)
nem. arra van a nőnap :)
anyák napján csak a saját édesanyádat kell felköszöntened. ennyi erővel a nagyikat és nagynéniket és minden, a családoddal, szeretteiddel összefüggésbe hozható gyerekes nőt fel kellene köszöntened ezen a napon.
Én anyósjelölt vagyok.
Nagyon kedvelem a fiam barátnőjét,és tudom ő is kedvel engem.Én mégsem várom el tőle,hogy anyák napjára felköszöntsön.Nem vagyok az anyja,sem a nagyanyja.Engem a fiam köszöntött fel.Ez így van jól.Ha az élet úgy hozza,hogy a fiam felesége lesz akkor ha gondolja felköszönhet a férjével együtt mint az anyóst..de addig még megsértődni sem szabadna,ha nem ad virágot anyák napjára.
40/N
Köszönöm a válaszokat! :)
Én is úgy gondolom, hogy majd ráérek akkor "felköszönteni", ha már majd a fia felesége leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!