Aki szociopata, miért költözik panelba, vagy egyáltalán társasházba?
A problémával mindenki szembesült már aki társasházban lakik, vagy lakott. Mindig van egy elvetemült, aki folyamatosan zajong, bömbölteti a zenét olyan hangerővel, hogy egy koncert hangtechnikusa is megirigyelhetné. Vagy éppen olyan hangosan tévézik, vagy házimozizik, hogy két lakással arrébb is zavaró. Ha az ilyen elvetemültnek jelzik valamilyen módon, hogy zavar másokat, még jobban rájátszik.
Szerintetek az ilyen fogyatékos nem fogja fel, hogy hiába vette meg, vagy bérli a lakást, a fal másik oldalán is lakik valaki és tekintettel kellene rá lenni, vagy egyszerűen csak egy vérszemét aljas féreg? Főleg panelban kibírhatatlan az ilyen.
#1: Jogos kérdés. Laktam már családi házban, téglából épült társasházban és panel lakásban is. Mielőtt valaki írná, családi házban is zavarhat a szomszéd, mert volt, hogy kerti bulit tartottak, de az nincs állandóan. Tégla társasházban sem olyan vészes. Panelban tényleg a legrosszabb a helyzet.
DE.
Panelben végeztem egy kísérletet. A tv-t, vagy a hifit olyan hangerőre állítottam, ahol már élvezhető és hallható volt és bezártam a szobaajtót. A bezárt szobaajtón keresztül már alig lehetett kihallani.
Az már mindenképpen túlzás, hogy szó szerint koncert hangerővel megy a zene folyamatosan. Valahol az is, ha az egyik szomszéd az új tévéjével élvezkedik egész nap, még hét közben is, reggel 6-7 órától éjfélig, hogy nagyobb hangerőn milyen szépen szól, csak sajnos a szomszédnak ez már nem akkora élvezet, aki lassan kimerültség miatt kórházba kerül, mert nem tudja magát kipihenni. De ilyenkor ki a hülye f@sz? Persze, hogy az a szomszéd, aki panaszkodik.
#4-es: ez veszélyes játék, mert még ő fog feljelenteni, ha rájön.
Én sem voltam angyal, egyszer megelégeltem az egészet és megmutattam, hogy ha akarok én is rá tudok kapcsolni, ne félj, hozzám bezzeg azonnal jött egy szomszéd, hogy feljelent, amitől ugyan nem tartottam, mert lusták kijönni a rendőrök, de az ártatlan szomszédra való tekintettel a bosszúútól elálltam. De az a furcsa, hogy az olyan ökröt, aki mindennek az elindítója, nem jelenti fel senki 10 éven keresztül. Volt, hogy panaszkodott neki valaki és volt pofája azt mondani, hogy mi zajongunk.
Érdekes, hogy amikor eddig arra volt ingerenciám, hogy hangosan hallgassam a zenét, vagy a számítógépet, akkor a fejhallgatót a fejembe nyomtam, de a sötéteknek nem jut ez az agyukig ez az egyszerű megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!