Frappáns kiírás társasházba a hangoskodó lakóknak?
A történet annyi hogy egy pesi tárasasházban lakunk, és a felettünk lévő 17 éves lány nagy bulit rendezett.. (szombat éjszaka fél 2 kor arra keltünk hogy teljes erőből szól a hifi náluk és még az ablakok is tárva-nyitva voltak)...
Szóltunk nekik hogy vegyék lejjebb a hangerőt...majd olyan 20 fős társaság vonult le a felső emeletről - mint valami tehéncsorda-...
A bejárati ajtóra akarok kitenni egy papírt valami szöveggel ami nekik szól...hátha kicsit elszégyelli magát az illető...
Ötleteket várok ...(persze kulturált hangnemben de mégis vmi ütőset )
Köszönöm!
aki hajnal kettőkor bömbölteti a zenét, annak nem tudsz olyat írni, amitől elszégyelné magát.
az ilyenre a rendőrt kell ráhívni, abból talán ért.
Szerintem ha nem mindennapos eset, bőven elég annyi, hogy beszélsz vele és a szüleivel is, hogy lehetőleg szóljanak előre, ha partit rendeznek és esetleg kicsit visszafogottabban tegyék.
Ha bunkó, bár szerinted vicces és frappáns cetliket hagysz, arra az lesz a frappáns válasz, hogy rendez egy még nagyobb partit.
Egyszeri eset? :D
Fölöttem folyamatosan ugrál, dübörög, rohangál, fűtéscsövet üti a 4-5 éves gyerek (néha nem vagyok benne biztos nem-e az apja), persze minden este 11 és hajnali 3 között. Egyszer szóltam nekik szinte bocs-hogy élek stílusban... Szerinted hatott? Persze két napig.
Youtube-on láttam egyszer angolul olyan kommentet, hogy
"annyira tetszett a szomszédomnak a zene, hogy még a rendőröket is kihívta/meghívta(invited)" Vagy valami ilyesmi.
Tehát:
-Nagyon jó zenéket hallgatsz, szerintem a rendőröknek is tetszeni fog legközelebb...
-Nagyon jó buli lehetett, legközelebb meghívom rá a zsarukat is!
Esetleg: A ba*szustól rengett az emelet, vagy ilyen keményen toltak? Mindenesetre a fejed is okozhatja majd egyszer... (bár ez lehet fenyegetés, de nemigen megy el a rendőrségre azzal a 17 éves lány hogy csendháborított és kiragasztott kitudja ki az ajtóra valamit)
*zenének a baxusa, csak nem lehet csúnyát írni.
Hát sajna nem volt egyszeri eset, ha az lett volna akkor azt mondom oké.....
Ha megadod a címed kedves utolsó válaszoló majd megkérem hogy legközelebb a te házad előtt zajongjanak!!!!Gondolom Te nem akarod magad hétvégén pihenni úgy sem !!!!
Mi panelba lakunk. Havonta van alattunk házibuli! Ordítoznak a tizenévesek! A csúcs az volt, amikor hajnali 2-kor elkaraokézták az István a király c-rock operát(még tömeg is volt). Ültünk az ágyon nem tudtuk nevessünk vagy szóljunk(én is csináltam házibulit, meg a férjem is ennyi idősen). Végül nem szóltunk, mert a mi gyermekünk(2éves) meg bőg!Vagy veri a földet a játékaival az se jobb.
Ha nagyon ki akarsz írni valamit, akkor nézd meg a ház házirendjét másold ki a megfelelő részt és kinagyítva ragaszd ki. Ha érti, érti, ha nem, akkor mindegy mit írsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!