Szerintetek sem való ez a vers kisgyereknek vagy csak én reagálom túl?
Pár nappal húsvét előtt jártam a Rossmannban, ahol egy anyuka vásárolt a még nagyon kicsi fiú gyerekével (3 éves vagy méég annyi sem), és a gyerek folyton locsolóverset szavalgatott, aminek az volt a vége, hogy "fel a szoknyát, le a bugyit, hadd locsoljam meg a nyuszit."
Az eladók meg anyuka nevettek rajta, de szerintem nem helyes, hogy anyuka vagy apuka ilyet tanít a még alig beszélő gyerekkel (mert gondolom, nem az ujjából szopta.)Annyi aranyos gyerekbarát versike van, amit mondhatna, miért pont ezt a vulgáris pajzán rondaságot kell egy kisgyerekkel megtanítani? Amúgy sem szeretem a pajzán locolóverseket, de kisgyerektől egyenesen borzalmas.
Szerintetek?
" majd este jön a rézf*szú bagoly és elvisz magával"
Na ezen jót nevettem..:)
De most miért kellett lepontozni? Te kérdezted, mit gondolok, szerintem túlreagálod, ennyi. Akkor legyen neked igazad, mit bánom én?! Úgysem lehet akkor ezek szerint megváltoztatni a véleményed...
Örülök hogy tetszett a baglyom, kedves 11-es :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!