Mit vegyek ajándékba a magántanáromnak?
Figyelt kérdés
2 évig jártam hozzá angolból, most leérettségiztem. Valamit szeretnék neki adni, mivel nagyon sokat segített. Ha nő lenne, akkor tudnék mit venni, de férfi, ezért bajban vagyok. Ötletek?2009. jún. 16. 22:19
1/10 anonim válasza:
Egy üveg jóféle félédes/édes vörösbor,annak mindenki örül.Nem túl ötletes,sablonos de jó :)
2/10 anonim válasza:
A férfiak inkább a száraz bort szeretik. (Persze, ha tudod, hogy milyen szeret, akkor előnyben vagy:))
Esetleg egy könyvet vagy CD-t, ha említett valamit, hogy szeretne, esetleg ha tudod, hogy mi van meg neki.
Ha ismered a feleségét/barátnőjét, akkor tőle is tudsz egy kis segítséget kérni.
4/10 anonim válasza:
első vagyok,kikérem magamnak,én se szeretem a szárazat :D
5/10 anonim válasza:
én semmit nem vettem.lehet hogy bunkóság,de évekig lapátoltuk neki a pénzt (ami után ráadásul egy fillért sem kell adóznia,de ez már más téma...),legyen az elég
6/10 anonim válasza:
Megkapta az óradíjat, úgyhogy tényleg csak valami apróságot. Én egy tanítványomtól egy saját készítésű dísztárgyat kaptam, nagyon örültem neki.
Próbálhatsz valami ötletes, humoros dolgot, ami Rád fogja emlékeztetni - de nem kell, hogy nagy értékű dolog legyen, magának a gesztusnak örülni fog!
7/10 A kérdező kommentje:
Én 5000 Ft körül gondoltam, ez sok?
2009. jún. 18. 10:42
9/10 anonim válasza:
Akkor mennyiért? Elég a bor?
Vagy ne is vegyek? Hogy szokták ezt? :-s
10/10 anonim válasza:
Hoppá, tesóm nevén nyomtam be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!