Titeket mi idegesít fel a legjobban mások vezetési moráljában?
"2:Nem használják az indexet. Nem egyszer akartak már ez miatt belém jönni."
Nekem egyszer fél évig nem működött a jobbra indexem, sem elől sem hátul. Először nem tudták mi a baj, majd rendelni kellett hozzá indexkapcsolót, aztán kiderült hogy mégsem az a gáz, hanem máshol volt kontakthibás. Sajnos nekem a munkámhoz kellett a kocsi, és nem tudtam letenni emiatt.
Utolsó! Tisztelet a kivételnek!
Volt olyan is, amikor én állok az elsőbbség adás táblánál, el akarom engedni az autót, s amikor látom, hogy indexel jobbra, én meg kanyarodnék ki balra, akkor megy tovább egyenesen ahelyett, hogy bekanyarodna, majdnem belémjött, mögöttem a gyerekek...
Én olyan autókra gondoltam az indexel kapcsolatban, melyek "láthatólag" több milliós autók, akár a legújabb modell, valószínűleg jó az index, de még sem használják!
Erre szoktam mondani, hogy: na ilyen autó sem kéne, mert nincs benne index!:)))
A türelmetlenség, a nagy sietség zavar.
Mentem a robogómmal lakott terülten kívül kb 50-60-al. Egy autó előzéskor olyan közel jött hozzám hogy majdnem elütött és szerintem nem is 90-el ment.
Egy másik autó úgy előzött hogy szembe jött valami, mintha én ott se lettem volna.
Nem azzal van a gond hogy megelőz, én is megelőzöm a segédmotort ha autóval vagyok, de azért nem kell figyelmen kívül hagyni hogy én is ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!