Melyik karácsonyi ajándékodnak örültél a legjobban?
én egy gyűrűnek ,amit édesanyámtól kaptam...
nem ez volt a leggyönyörűbb ajándék, de attól kaptam akit a legjobban szeretek és csak ez számít:)
De aranyos válaszokat írtatok, személy szerint mindenkinek zöld kezet adtam :)
Én nagyon örültem az idén egy zenélő-világítós képeslapnak. Ez csak egy kis apróság de utoljára gyerekkoromban találkoztam ilyennel, és már régóta keresgéltem de valahogy sosem tudtam beszerezni. Most meg pont kaptam azt is :)
De a többi ajándéknak is örültem, mert most a pénzügyi helyzet miatt úgy tudtam nem kapok senkitől semmit. Így volt nagy meglepetés 24.-én este :)
Állandó fogyókúrám mellett édességeket kaptam, amiknek nagyon örültem. Hiába, lelkem mélyén tudja a családom, mit is szeretek!!
Örültem volna egy Kanadai családi látogatásnak ottani rokonaimhoz, akik közül még csak 1 emberrel találkoztam, és nagyon közel áll hozzám. Ennek sajnos anyagi korlátai vannak, így még csak álom marad. De remélem, egyszer megvalósul. Igyekszem tenni érte, de azért bízom a Jézuskában is. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!