Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Melyik karácsonyi ajándékodnak...

Melyik karácsonyi ajándékodnak örültél a legjobban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 18:39
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

én egy gyűrűnek örültem legjobban.. páromtól kaptam..

igen,eljegyzés..:D

és a története is nagyon megható.. 24én este ünnepi vacsora. párom és szülei, én és szüleim.

tálaltam, és leültünk enni.. egyszer feltűnt, hogy van a fán, egy "disz" amit nem rémlik, hogy feltettem vna fadiszitéskor. egész vacsora alatt a díszt nézegettem, egy aranygömb volt..

vacsora után anyukám és anyósom szedték le az asztalt,én pedig a párommal leültünk az étkezőben még borozgatni.. már annyira érdekelt a furcsa aranygömb, hogy megkérdeztem a páromtól, hogy ő tette-e fel, mert nagyon szép.. mire ő azt válaszolta, hogy menjek oda és nézzem meg.

odaléptem a fához, levettem az aranygömböt. láttam, hogy nem egy sima aranygömb, hanem ki lehet nyitni.. néztem a páromra, aki nagyon mosolygott. közben elökerült anyósom,anyukám,apukám,és apósom is. miindenki engem nézett, én meg elég hülyén éreztem magam.. :D

néztem a páromra, aki bólintott egyet, ebből arra következtettem, h nyissam ki a gömböt. kinyitottam..

és belülröl a gömb belsö felére egy cetlire vmi hasonlo szöveg volt írva:

" Rebeka, egyetlenem.. lennél a feleségem?"

és rengeteg sziv.. közben pedig a gömbbe egy aranygyürü volt.. :D

ránéztem anyukámra és apukámra akiknek hatalmas mosoly ült az arcára. aztán a páromra, aki félénken mosolygot..

én odafutottam hozzá, közben végigazt ordítozva h igenigenigen, és elsirtam magam.. :D

a végén persze kiderült, hogymiindenki tudott róla, csak én nem.. :D

szerintem ez tökéletes karácsonyi ajándék volt..:D

2010. jan. 6. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!