Miért nem köszönnek nekem?
Hát azt itt rajtad kívül senki nem tudhatja, hogy miért nem bírnak az osztálytársaid. Mert nyilván azért nem beszélnek veled, mert van valami feszültség.
Persze abban igazad van, hogy a köszönés alap dolog - lenne. Nekem is van olyan az egyetemen, akit nem bírok, de azért ha találkozom vele, köszönök neki, hiszen ismerősnek köszönni szokás.
Hát legközelebb ne köszönj te se.
Kár ezekre ránézni is!
Engem az idegesített, hogy állandóan nekem köszöngettek, de úgy, hoyg pl mikor bementem az osztályba akkor köszönt az egyik a keresztnevemet mondva, 3 másodperc múlva meg a másik is, és így tovább vagy 15 en!
Sztem csináld te is ezt :D:D:D
Köszönj mindenkinek névvel, és addig bsztasd amig vissza nem köszön!
Ha pedig nem hajlandó akkor kiabálj rá, hogy köszönjé má vissza te bunkó! :D
Ez velem is elfordul olyanokkal, akikkel nem tartom a kapcsolatot igazán. Ilyenkor azt csinálom, hogy közvetlen ránézek, amíg el nem haladunk egymás mellett. Ha rámnéz, köszönök, ha nem, nem. Utóbbi esetben betudom annak, hogy nem fogadja a köszönésem.
Egyszer kipróbálom, ha olyan hangulatban leszek, hogy ráköszönök ismerősre és miután semmit sem mond, folyamat ismételgetem neki, amíg el nem tűnik a horizonton.
Heló-szia-szervusz-szevasz-cső! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!