A filmekben miért nem köszönnek a telefonba ez amerikában tényleg így van?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 14:58
1/17 anonim válasza:
én pl sok olyan filmet láttam már, amiben köszöntek, de pl. ha olyan helyzet van, vagy nemrég beszéltem az illetővel, akkor egyből a lényegre térek.
2/17 anonim válasza:
Ezt meg nem vettem eszre:D En is amerikai vagyok, en koszonni szoktam.
4/17 anonim válasza:
Nekünk elmondta az angol tanárunk. Állítólag azért nem köszönnek a telefonba, mert ők úgy gondolják, hogy egy tárgynak minek köszönni (az más dolog, hogy a tárgy végén egy személy van).
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a váloszokat még most sem értem igazából ...lehet hogy akkor ez csak a filmekben van így.
2010. júl. 29. 16:36
6/17 anonim válasza:
Soha nem hallottam ennek a tanarnonek a "logikajat".
Onaluk, a telefon felvevevesenel a "hello" az a koszones. Nem mondjak meg kulon tessek, stb, es minek is.
7/17 anonim válasza:
"Onaluk, a telefon felvevevesenel a "hello" az a koszones."
Ha megfigyeled, a filmekben még ennyit sem mondanak.
8/17 anonim válasza:
Utolso: Igen, es a filmekben cipoben vannak otthon (abban masznak fel az agyra, stb) es fogkrem nelkul mosnak fogat. Gondolhatnad, hogy a valo elet != filmek...
9/17 anonim válasza:
Hat én azt figyeltem, hogy élőben sem köszönnek, csak nevén szókitják esetleg a másikat... Mit vársz el? Amerikaban nem élnek emberek, csak munkagépek, haszonszerzo tárgyak. Nomármost minek "tisztelj meg" egy targyat, egy munkagépet azzal, hogy köszönsz neki... Ebből is latszik az ottani mentalitas...
10/17 anonim válasza:
Utolso
Ezt tanitottak, amit leirtal a zocializmus alatt a kapitalizmusrol. Mivel most mar "ki" mehetsz, menj es gyozodj meg, hogy igaz e amit hiszel. M.o-on lfelbuksz es senki nem nez rad. Meglepodsz, hogy Amcsiban, tobb segitod lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!