Kézfogás lánnyal?
Mennyire etikus akkor, ha előzetesen a lány nem nyújtja a kezét.
F
Általában velem nem szoktak kezet fogni, mindig két puszi van, ha találkozunk, vagy megismerkedek valakivel.
17/L
Te vagy a férfi, nyújts a kezed elsőnek te, érteni fogja a célzást a lány ha legalább kétszámjegyű az IQja.
Én attól vagyok ki mikor első találkozáskor három puszival köszöntenek férfiak...
Na, most megnyugodtam, mert ma pont volt egy szituáció, amikor a kedves a kéznyújtás ellenére sem akart velem kezet fogni (pedig nem vagyok egy rémisztő ember), én meg már azon rágódok, hogy biztos valami bunkóságot követtem el. :D
Elmondod, hogy konkrétan, hogy történt a dolog. Hol? Kivel? Milyen szituációban?
Én is úgy vagyok vele,hogy jobban kedvelem a kézfogást,mint a puszit.Föleg ha akkor találkozom először az illetővel.Én nő létemre sokszor nyujtok kezet férfiaknak,pedig egyébként egyáltalán nem vagyok férfias,vagy ilyesmi.Volt olyan is,hogy a másik fél,már hajolt volna felém,hogy megpusziljon,én meg kezet nyujtottam neki.Kicsit meglepődött,de viszonozta!Szerintem nincs ezzel semmi baj,de lehet csak én vagyok ilyen különc,hogy engem meg attól ráz ki a hideg,hogy idegenek puszilgassanak!
22/L
17:58
Igazából egy helységbe mentem be, ahol ketten voltak, elköszönéskor kezet akartam rázni mindkettejükkel, de a lány egy visszafogott sziát mondott, és részéről el volt intézve.
(Mondjuk a dolog pikantériája az, hogy kifejezetten fiús volt, mind hajviseletben és öltözködésben, úgyhogy először fiúnak néztem, ezért is nyújtottam neki kezet. xS)
Elköszönéskor lánnyal nem parolázunk:))))
Ez volt a baj:)
Kéznyújtás kizárólag bemutatkozáskor van, és azt tényleg a lánynak illik a fiút megelőzve kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!