Egy fiatal legénynek milyen viselkedés ildomos egy táncesten?
Ha nem akarsz öltönybe öltözni, megteszi egy egyszerű, tiszta nadrág, ing, és egy hozzá illő pulóver is. Ha nem tudsz táncolni, szerintem ne kérjél fel senkit, mert csak égni fogsz. Ha már tudsz táncolni, úgy a társaságotokban lévő lányokat kérd fel.
Első voltam.
Üdvözletem 20:39
Köszönöm szépen!
20:42
De ha fogadnak tapasztalatlanokat is, akkor mégis hogyan rázódjon bele egy fiú ha "nem kérhet fel" senkit? Mert akkor inkább úgy lenne meghirdetve hogy "kezdő legényeket nem varunk szeretettel", de ilyesmiről nem tudok
hiba történt, itt folytatom:
tehát azt a nyelvet, amelyen így is lehet írni.
A táncestével kapcsolatban ne aggódj semmiért. Öltözz fel úgy, ahogyan ünnepélyes alkalomra Neked tetszik (ha szereted az öltönyt, abba, ha nem, vegyél fel elegáns pulóvert/ingpulóvert) - és bátran kérd fel azt a lányt ( természetesen, ha nem az udvarlója kíséretében van), aki szimpatikus és tetszik. Menj oda hozzá, köszönj, esetleg biccentsd meg a fejedet..felkérésnek pedig elég egy szó: "Szabad"? Ha igent mond, máris táncolhattok.
Érezd jól magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!