Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért van az hogy aki egész...

Miért van az hogy aki egész életében dolgozott elítéli azt aki nem dolgozik és mégis van pénze amiatt nincs rászorulva arra hogy dolgozzon?

Figyelt kérdés

anyám megjegyzést szokott tenni hogy én sokáig alszom tovább mint ő azért mert ő hajnalban felkel és végzi a munkáját

meg a többi emberre hivatkozik aki hajnalban kel hogy dolgozni menjen én mondtam hogy azért nem dolgozom mert megtehetem nem tehetek arról hogy ő egész életében dolgozott meg arról sem hogy más dolgozni jár az az ő baja hogy egész életét munkával töltötte

2012. márc. 18. 12:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%
Megtaláltam aszót amit kerestem! INGYENÉLŐ!
2012. márc. 18. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Khmm.. a hölgyike nekem azt írta priviben, hogy munkanélküli.

Igen, úgy valóban van idő egész nap henyélni.

"Másodállásból" van pénze. De arra nem elég, hogy eltartsa magát.

Arra igen, hogy egész nap ne csináljon semmit, miközben felnőtt nőként a szülei nyakán él.

2012. márc. 18. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
13:39, akkor ezt végképp nem értem.. akkor honnan jött, hogy "azért nem dolgozom mert megtehetem"? Azt hittem valami gazdag kitartott feleségként örül magának, nem szülei mellett, otthon ülő munkanélküliként!
2012. márc. 18. 16:36
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

:)

Hehe..privátban itt parasztozik nekem egész nap, rettentően ráér.

Illetve ezek után, meg a szókincse alapján van egy tippem, miért büdös neki a munka, és aki dolgozik, az miért paraszt...

No comment.

2012. márc. 18. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

Igen: privát üzeneteket küldözget nekem is (hjaa! - hogy a klasszikus viccel szóljak: "ideje van..netje van"..).

Falrengető sérelmei lehetnek - jobb sorsra érdemes édesanyja szemrehányásain túl, - mert egy másik kérdésben attól kapta fel a vizet, hogy miniszoknyát vett fel, és - idézem: - "kiröhögték". Az ott válaszolóknak is küldözgeti a priviket, úgyhogy tudjatok róla. Ezek után 13 évesnek saccolom.

2012. márc. 18. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert irigyek. Ez az egyik legrosszabb emberi tulajdonság és sajnos különösen jellemző a magyarokra. Szerintem ha munka nélkül keresel annyi pénzt, hogy el tudod magad tartani, arra büszkének kéne lenned és ne törődj azokkal, akik csak irigykedni tudnak. Viszont ha felnőttként is a szüleiden élősködsz és semmit nem keresel, akkor én szégyelném magam a helyedben. Feltéve ha lenne lehetőséged dolgozni, de nem élsz vele. Rengeteg ember van, aki örülne ha dolgozhatna.
2014. aug. 11. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!