Miért van az hogy aki egész életében dolgozott elítéli azt aki nem dolgozik és mégis van pénze amiatt nincs rászorulva arra hogy dolgozzon?
anyám megjegyzést szokott tenni hogy én sokáig alszom tovább mint ő azért mert ő hajnalban felkel és végzi a munkáját
meg a többi emberre hivatkozik aki hajnalban kel hogy dolgozni menjen én mondtam hogy azért nem dolgozom mert megtehetem nem tehetek arról hogy ő egész életében dolgozott meg arról sem hogy más dolgozni jár az az ő baja hogy egész életét munkával töltötte
Khmm.. a hölgyike nekem azt írta priviben, hogy munkanélküli.
Igen, úgy valóban van idő egész nap henyélni.
"Másodállásból" van pénze. De arra nem elég, hogy eltartsa magát.
Arra igen, hogy egész nap ne csináljon semmit, miközben felnőtt nőként a szülei nyakán él.
:)
Hehe..privátban itt parasztozik nekem egész nap, rettentően ráér.
Illetve ezek után, meg a szókincse alapján van egy tippem, miért büdös neki a munka, és aki dolgozik, az miért paraszt...
No comment.
Igen: privát üzeneteket küldözget nekem is (hjaa! - hogy a klasszikus viccel szóljak: "ideje van..netje van"..).
Falrengető sérelmei lehetnek - jobb sorsra érdemes édesanyja szemrehányásain túl, - mert egy másik kérdésben attól kapta fel a vizet, hogy miniszoknyát vett fel, és - idézem: - "kiröhögték". Az ott válaszolóknak is küldözgeti a priviket, úgyhogy tudjatok róla. Ezek után 13 évesnek saccolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!