Illetlen megkérdezni idegentől, mennyit keres?
Figyelt kérdés
Én úgy tanultam a szüleimtől, hogy igen, nagyon illetlen.
Mégis tőlem rendszeresen kérdezgetik (szomszédok, a lányom barátainak szülei, lakótelepi távoli ismerősök).
Általában azt válaszolom, hogy annyit, hogy szépen megélünk belőle, és sokszor még ilyenkor sem kapcsolnak.
2012. márc. 17. 21:22
11/11 anonim válasza:
Én is azzal értek egyet, hogy illetlenség. Nyugodtan válaszold azt, hogy ilyet nem illik megkérdezni. Általában elszégyellik magukat.
Volt egy időszak, amikor közalkalmazottak között kellett dolgoznom, de én a versenyszférában lévő cégnél voltam. Meg voltak győződve, hogy én a többszörösét keresem, mint ők. Mondtam, hogy hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!