Miért ülnek így a szélső ülésre az emberek a buszon?
Figyelt kérdés
Miért ülnek így a szélső ülésre az emberek a buszon?
Én is többször láttam/látom hogy az emberek felszállnak a buszra azután meg leülnek egy szélső ülésre a belső ülést meg szabadon hadják vagy tesznek oda vmilyen szatyrot stb..
Anyám mesélte hogy munkából jövet felszállt a buszra és egy öregasszony ült a szélső ülésen a belsőt meg szabadon hagyta.Mivel máshol nem volt hely anyám megkérdezte hogy szabad-e az a hely,de az öregasszony azt mondta hogy foglalt.
Így anyám besétált a busz belsejébe,de látja hogy 3-4 megállóval később leszállt az asszony úgy hogy nem is foglalta a helyet senkinek -_-
Ennyire rosszindulatúak az emberek?
Sajnos a sok hülyeségek hamar eltanulják egymástól
2012. márc. 11. 19:47
1/10 anonim válasza:
na ez az, az öregek meg elvárják, hogy a fiatalok adják át a helyet, ők meg ennyire se képesek
2012. márc. 11. 19:59
2/10 anonim válasza:
Még jobb. A busz végében ülök (4 hely), egy szabad, a legkönnyebben megközelíthető. Felszáll egy vénasszony, és elvárta, hogy az utolsó előtti sorból (a szabad hely melletti) adja át a helyét valaki, fittyet hányva a szabad helyre. Nyilván nem miattam, nem vagyok igénytelen, sem egy durva arcú, tetoválásokkal és piercingekkel telelőtt kétajtós szekrény, hogy elijesszem, sem a másik kettő. Persze aztán még leállt megosztani a véleményét a fiatalságról az utastársaival.
2012. márc. 11. 20:08
3/10 anonim válasza:
Nem csak az idősek. Azért csinálják, hogy ne tudjanak melléjük ülni, így egyedül ülhessenek. Na igen, Magyarország. Nekem is van egy rakás volános élményem. :)
2012. márc. 11. 20:10
4/10 anonim válasza:
Jaj én este hétkor mentem haza a 173-massal, nos ugye az a busz kb átmegy egész Pesten, szóval levegőt alig lehetett bent kapni, tömötten voltunk...egy öregasszony kiült a szélső ülésre, én meg kérdeztem, hogy beülhetek-e, beültem, erre mindenki úgy nézett rám mintha megöltem volna az anyjukat XD de aztán felrajzoltam egy cicát a párás ablakra és megenyhültek
2012. márc. 11. 20:44
5/10 anonim válasza:
Megenyhültek egy cicától a párás ablakon? Mivan? :D Ezen jót mosolyogtam.
2012. márc. 11. 21:58
6/10 anonim válasza:
Hát hogy mindenki úgy nézett rám mintha egy oltárt nyitottam volna egy másvilágra, de aztán felrajzoltam egy kis cicuskát az ablakra és már nem néztek olyan csúnyán:D
2012. márc. 11. 22:06
7/10 anonim válasza:
ez jó, majd kipróbálom, én is aranyos cicát tudok rajzolni :D
2012. márc. 12. 02:08
8/10 anonim válasza:
Ugyanez a vonaton is megfigyelhető. Vagy a másik eset, amikor az valaki az ablak mellé ül és a másik ülésre odapakolja a cuccait.
2012. márc. 13. 18:13
9/10 anonim válasza:
Megfigyeltem hogy ha kívülre ülsz akkor nem nagyon akarnak leülni melléd, de volt rá példa hogy kívülre ültem, a táskámat magam mellé tetem és valaki le akart mellém ülni. Meg is engedtem neki :))
Nem nagyon szoktam ülni mert 15-15 percet utazok és elég hamar leszállok. Ha leülök akkor kívülre ülök.
Volt hogy belülre ültem és megtaláltak a cigányok és be akarták húzni a telefonomat.
Szerintem nincs annyi rosszindulatú ember mint ahogy gondolod. Velem volt olyan hogy meg is kérdezte az öregasszony hogy leülök e mert volt mellette egy szabad hely.
2012. márc. 14. 14:34
10/10 anonim válasza:
nem olvastam minden választ végig.Bevallom én is mikor leülök , a belső helyre rakom a cuccaim.Nem szeretem ha az idősek beülnek mellém.Ezt nem rosszindulatúságból mondom , csak kellemetlenül érzem magam.Persze a helyemet át szoktam adni.Csak van "néhány" igénytelen idős ember.Büdösek,koszosak oda köhögnek.Na ez az amit én nem bírok. 13/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!