Cikinek érzem, és félek, hogy a nevetésem miatt nem közelednek hozzám. Mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Gyakran nevetgélek, és elég hangosan. Már többször szóltak az ismerőseim, hogy halkabban, és megjegyzéseket is kapok, hogy nevetek. Akik régebben ismernek, megszokták, de félek, hogy emiatt komolytalannak tartanak, stb.2012. márc. 11. 12:50
1/4 anonim válasza:
Egy idegen számára valóban fura, egy idő után akár zavaró is lehet. Olyankor tedd szorosan a szád elé a kezed.
A másik lehetőség, hogy nem foglalkozol vele, ki mit gondol.
2/4 anonim válasza:
Olyan mint a való világos Sherinek?:) Mert az kiakasztó,ahogy nyerít,nem bírnék mellette megmaradni.De ha ettől távol van,akkor semmi gond:)
3/4 anonim válasza:
Próbálj meg változtatni a nevetési módodon és akkor nem lesz semmi gond ;)
4/4 anonim válasza:
Én is nagyon cikin nevetek.Sok mindenkitől kapok megjegyzést , hogy olyan mint a Seherezádéé.De nekem már a Való Világ előtt is olyan volt.Mindig is furán nevettem.Szerintem nem ciki, már attól függ mikor.Egy idegen társaságban próbál meg visszafogni magad.Ha a barátaid bírjak akkor szerintem semmi probléma nincs vele :) Nekem sokan mondják, hogy tök jó dolog hogy így nevetek , mert mindenkit megnevetettek ezzel.De mondjuk azért meg kéne próbálni változtatni.Neked is.Nekem is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!