Ezt a hintát tényleg kisgyerekek használják?
Ilyen hinta épült nálunk a játszótéren, és én (16 éves vagyok) állva szoktam rajta hintázni, mert rendes hinta az nincs, de én nagyon szeretek. De nemrég egy anyuka durva szavakkal közölte velem, hogy ilyen nagy lovak mint én, ne vegyük el a kicsik elől a helyet, stb. De egyszerűen nem értem, hogy ültethette bele a gyerekét az a nő, amikor már előttem is tiszta kosz volt a hinta, meg én is álltam rajta...
Ezt a hintát tényleg kicsik használják - de nagyoknak való. Nme tudom, miért ilyeneket raknak ki.
Szerintem nagyon jó lenne egyébként a nagyokra is gondolni -akkor nem bántanák a kicsikét. Erről nem a nagy gyerekek vagy a kamazsok tehetnek, hanem a játszótér tervezői. Vag ymegrendelői. igeneis kellene afioatalokra is gondolni, meg az iskolás gyerekekre is!
amúgy az a legjobb, amit gyerek-felnőtt egyaránt haszálhat.
Este mit keres ott egy kisgyerek? Hatkor már hazafelé kellene vele tartani ilyenkor. Sötétben.
Én is szoktam játszótérre menni, 21 éves vagyok.
Szegeden van egy tök jó a Stefánián. Mondjuk ott jóformán kisgyereket nem is nagyon látok. Lehet, hogy ez direkt kamaszoknak való? :)
Egyszer ott volt egy 70 körüli néni is, ő is hintázott, mindenki idiótának nézte. Pedig nem volt az. Egyszerűen csak ÉLT. :)
A nő meg aki ilyen hangnemben elküldött, egyszerűen bunkó volt. Ennyi.
Ez a hinta inkább egy mózeskosárba fekvő babának talán biztonságos. Ülve hogy lehet ebbe hintázni? kiesik.. Fekve? Én is hintáznék...
Hogy hisztiznék én is ha 16 évesen piálna, drogozna... Hintába beül, és szürkületkor? Kicsiknek ilyenkor otthon a helye... Ja, ha este 10 - kor beszélgetnek, az is zavaró egyeseknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!