Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ezt a hintát tényleg kisgyerek...

Ezt a hintát tényleg kisgyerekek használják?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen hinta épült nálunk a játszótéren, és én (16 éves vagyok) állva szoktam rajta hintázni, mert rendes hinta az nincs, de én nagyon szeretek. De nemrég egy anyuka durva szavakkal közölte velem, hogy ilyen nagy lovak mint én, ne vegyük el a kicsik elől a helyet, stb. De egyszerűen nem értem, hogy ültethette bele a gyerekét az a nő, amikor már előttem is tiszta kosz volt a hinta, meg én is álltam rajta...

2012. márc. 2. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

mióta eu-konform, azóta nincs egy normális, biztonságos hinta. Azok a jó magyar fém, láncos hinták, biztonsági lánccal, amibe akicsit be lehetett kötni, a nagy beleállhatott, és még én is belefértem! Azok nagyon hiányzanak!!!

Sok anya azt hiszi, csak az ő gyereke gyerek, a nagy gyerek nemis gyerek! Játssz csak nyugodtan, a tiéd is!

2012. márc. 2. 18:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Húú köszi, most megnyugodtam hogy nem én vagyok a rossz :) Mielőtt EU-s szabványok szerint új játszóteret csináltak, volt rendes hinta és nagyon szerettem, de most sajnos csak vagy ez a babáknak való van vagy ez a fészekhinta vagy mi...
2012. márc. 2. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a 16 éves nem igazán gyerek. A hinta nem neki való, hanem a kicsiknek.
2012. márc. 2. 18:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez pont nem kisgyerekeknek való hinta. simán ki lehet belőle esni, nem értem hogy engedhetik emg hogy iyleneket rakjanak a játszóterekre. Ezen amúgy többen szoktak ülni,legalábbis mindig így láttam.
2012. márc. 2. 18:48
 5/14 A kérdező kommentje:
De hát én annyira szeretem hintázni, akkor miért nem építenek egyet a nagyobbaknak is? :( Egyébként pedig nemcsak hogy nem biztonságos, elég kemény is, én egyszer megpróbáltam beleülni de baromira kényelmetlen.
2012. márc. 2. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Pont azért volt jó a hinta a régi. nappal a kicsik hintáztak rajta, este meg a nagyok, és semmi baja nem volt. én 20 évesen is belültem, igaz, csak éjfél után. Sőt, 30 évesen is, akkor még volt. Csak egyszer szorultam bele :)

Miért ne lenne nagyoknak való? A nagyok állva szoktak hintázni, azokon lehetett.

Az eladó lányok megint ülve :) andalító.

Azt sem akarjátok, hoyg a 16 évesek szexeljenek, azt sem h a disco padlóján fetrengjenek belőve, azt sem, hoyg a játszótéren legyenek! Akkor hová menjenek? Hová megy a te gyereked 12 év múlva?

Szerintem igenis a nagyoknak is kell a hely!

[link]

[link]

[link]

Amúgyis : [link]

[link]

2012. márc. 2. 18:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hoyg lehetne visszaszerezni, de az a rendes hinta mindenkinek hiányzik! Vajon hol lehetnek most?
2012. márc. 2. 18:59
 8/14 A kérdező kommentje:
Tökéletesen egyetértek :) Egyébként mindez most így háromnegyed hat körül történt, már félig sötét volt, szóval pláne nem értem az egészet.
2012. márc. 2. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

annyira utálom ezeket a szürke életü gyepesesedett felnötteket!

egy felnött az miért kell hogy komoly legyen????mindenkiben kell egy kis gyerekség. hogy nevelsz különben gyereket?? hisz le kell sülyedni a szintjére és nem árt ha élvezed is vele a játékot és nem csak kényszerböl vagy vele.

az apám elég példa....képtelen gyerekként viselkedni, a vigyora már gyerekkoromban is feltünt hogy csak müvigyor mikor mutattam neki hogy milyen ügyes vagyok,nevelni sose nevelt csak a rosszat hozta fel,meg a hibáimat. 25 éves vagyok és néha nem csak utálom de gyülölöm is. nekem ö nem az apám hanem csak valaki aki megcsinált.és ki nem állhatom a hasonlo szülöket. azok nem is szülök!

társaságnak is az a legjobb ember aki laza és képes hülyéskedni. nem egy merev,bevásult f@sz...csak mert belenevelték hogy felnött ember nem viselkedhet gyerekesen.fogadni mernék a felnöttek nagy része álmodozik arrol hogy játszhasson. de az már ciki!

amugy a játszani vágyo pesti felnötteknek ajánlom az eleven parkot.ott felnöttek is játszhatnak!

2012. márc. 2. 19:13
 10/14 yuda ***** válasza:
19%

Két kérdésed volt, ha jól értettem:

- a játszótér bizony elsősorban kis gyerekeknek való. :)

Jó reggelt kívánok! Úgy tűnik felnőttél és nem vetted észre! Valóban illik átadni már korodban a helyet a kisebbeknek. Ne akadj ki ezen.

- azok a szülők, akik játszótérre viszik a csemetéiket, belekalkulálják, hogy piszkos lesz a ruhája, innen nézve érthető, ha nem akad fenn olyanon, hogy piszkos egy hinta.

2012. márc. 2. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!