Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Titeket nem zavar hogyha...

Titeket nem zavar hogyha összesúgnak mögötted az emberek?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és baromira utálom amikor elkezdenek a hátam mögött sugdalózni.

A legjobban az nem tetszik hogyha látok egy bandát (amiben vegyesen vannak fiúk, lányok) és baromira röhögnek valamin, nagyon hangosak, de ha elmész mellettük egy darabig kuss van és csak susmogást hallasz. Ilyenkor megtudnék fordulni és nyakon vágnám mindet. Mi ebben az élvezet hogy a máikat kidumálják a háta mögött? Mit élveznek ebben mások? persze ha pont én dumálom ki azt a csajt/csávót aki engem elég rendesen szokott szídni a hátam mögött akkor egyből odajön és mondja hogy mit képzelek magamról, hogy merem ezt megtenni. Mondjuk ilyen még nem történt velem, de olyan már igen hogy elmentem egy csapat emos vagy imos vagy mittomén milyen emberek elött és lefujjogtak csak azért, mert én nem vagyok tele piercinggel meg nem hordok feszülős nadrágot meg nincs kint a fél s*ggem/cs*csöm.

veletek előfordult már ilyen? Ilyenkor mit csináltok?

Van még olyan is amikor azért fujjognak mert éppen olyan ruha van rajtam ami nekik nem tetszik. Nagyon fel tud idegesíteni, de persze nem megyek oda mert mondjuk többen vannak... :@

17/L

2009. jún. 8. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, egyszerü.én pl sosem öltözök ki,nem mutogatommagam,nekem nem kell kitenni mindent h a pasik megbámuljanak,így is fütyülnek,beszólnak, bókolnak kb minden második.A kis ribancok meg sutyorognak, és röhögnek. egyszerűen féltékenyek!!Inkább örülj neki:)váljon ez a te egód eészségére!Engem sok csaj lenézett az utcán v v fejembe bámul,néz.Baromira idegesített régen,odébb mentem,de mamár elintézem egy egyszerű "nézz már végig magadon-vigyorral" :) komolyan élvezem. sok pasi bunkó,még ha a barátommal vagyok akkor is bámulnak pofátlanul!!És ezt már megszoktam..a csajokat utáltam réen sokat kavartak ahátam mögött,mert mindig engem szerettek a fiúk,pletykákat terjesztgettem rólam,pedig én aztán gyűlölöm ha valaki ribancos pasizós stb.És tudod ezektől esik a legjobban ha sutyorognak=féltékenyek,ez neked szól tőlük,ennyi futja a monyoknyi agyuk a ronda fejükben!! Élvezd, vigyorogj rájuk, semmi képp se mutasd hoy nem tetszik hogy néznek. Legyél büszke magadra,mert biztosan szép vagy:)
2009. jún. 25. 23:13
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Velem is ez szokott lenni. Az a legzavaróbb, amikor felszállok a buszra, és mindenki belebambul a képembe, aztán egy kislány elkezd rám mutogatni, és kiáltozni, hogy: "NÉÉÉZD, MILYEN NAGY HAJA VAN!!! ÉN IS ILYET AKAROK!! VÁGJUK LE!" Na, hát ez nagyon durva... Vagy amikor összefutok egy csoport gyerekkel, és mind tátott szájjal mered rám. Vagy amikor a munkásemberek reggel, amikor egyébként sincs jó kedvem beszólogatnak, vagy füttyögnek, megbámulnak. Olyan is volt, hogy egy barátnőm pasija (ha valakit irritálna ez a szó, bocs) csak úgy elkezdett fogdosni.. Elég nagyot kapott érte, meg is érdemelte. Pedig én sem szoktam kiöltözni, nem lóg ki semmim, de ez van, biztos vonzom a bunkó embereket.
2009. szept. 3. 20:24
 13/13 Funktasztikus ***** válasza:
persze:@
2010. jún. 17. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!